Γ. Πατούλης: Τώρα είναι η ώρα μιας βαθιάς τομής στον τομέα της πολιτικής προστασίας
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Τώρα είναι η ώρα μιας βαθιάς τομής στον τομέα της πολιτικής προστασίας

Την πεποίθηση ότι η περιφερειακή διαχείριση είναι το «κλειδί» για τη βελτίωση του συστήματος της Πολιτικής Προστασίας διατύπωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, σε ομιλία του στο 12ο Forum Aυτοδιοίκησης, που διοργανώθηκε στο Πόρτο Χέλι-Σπέτσες από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και την υποστήριξη του Δήμου Σπετσών, με θέμα «Τα Δάση μας-Η επόμενη μέρα».

Παράλληλα αναφέρθηκε στη συμβολή της Περιφέρειας στη διαχείριση των πρόσφατων πυρκαγιών, προσδιόρισε τα βασικά συμπεράσματα που εξήχθησαν από τη διαχείριση των πυρκαγιών και διατύπωσε τις προτάσεις της Περιφέρειας Αττικής για την αλλαγή του μοντέλου πολιτικής προστασίας με στόχο την καλύτερη θωράκιση της χώρας.

Στο Φόρουμ απεύθυναν χαιρετισμούς ο υπουργός Εσωτερικών, εκπρόσωπος του προέδρου της ελληνικής κυβέρνησης, Μ. Βορίδης, ο επίτροπος, τ. υπουργός, επίτιμο μέλος ΕΝΔΑ, Δ. Αβραμόπουλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Εσωτερικών, Κ. Ζαχαριάδης, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ και δήμαρχος Γαλατσίου, Γ. Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος ΕΝΔΑ και πρ. δήμαρχος Πεύκης, Π. Καμάρας, ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του ΕΚΠΑ, Ε. Λέκκας, ο δήμαρχος Διονύσου, Γ. Καλαφατέλης και ο πρόεδρος Βιλίων και αντιπρόεδρος ΕΝΔΑ, Κ. Μακρυνόρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet