Επιστολή συμπαράστασης Γ. Πατούλη στον Οικουμενικό Πατριάρχη για τις καταστροφές στο Ελληνικό Νοσοκομείο Βαλουκλή
Κοινωνία

Επιστολή συμπαράστασης Γ. Πατούλη στον Οικουμενικό Πατριάρχη για τις καταστροφές στο Ελληνικό Νοσοκομείο Βαλουκλή

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, με αφορμή τις πολύ σοβαρές ζημιές που υπέστη το Ελληνικό Νοσοκομείο Βαλουκλή στην Κωνσταντινούπολή από την πρόσφατη πυρκαγιά, απέστειλε επιστολή συμπαράστασης στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Στην επιστολή, και αφού εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη του για τις καταστροφές σε ένα «λαμπρό ιστορικό ίδρυμα αγάπης και φιλανθρωπίας, όχι μόνο για τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης αλλά και ολόκληρης της Ελληνικής Ομογένειας», υπογραμμίζει ότι «το γεγονός πως δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές προκαλεί μεγάλη ανακούφιση και απαλύνει τις συνέπειες της καταστροφής».

Στη συνέχεια της επιστολής ο κ. Πατούλης εκφράζει την πεποίθηση ότι η «Μητέρα Εκκλησία», με την αρωγή των απανταχού Ελλήνων, θα αποκαταστήσει τις ζημιές στο Ίδρυμα, προσφέροντας και πάλι σε ευάλωτους συνανθρώπους μας της στοργή και τη φροντίδα που τους αξίζει.

Κλείνοντας διαβεβαιώνει τον Οικουμενικό Πατριάρχη ότι η Περιφέρεια και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκονται στο πλευρό του σε ό,τι χρειασθεί με κάθε πρόσφορο τρόπο και του εύχεται καλή δύναμη στο έργο του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet