Η Ρ. Δούρου με τον δήμαρχο Αθ. Ζούτσο στα έργα της Δύναμης Ζωής στην Παλλήνη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Η Ρ. Δούρου με τον δήμαρχο Αθ. Ζούτσο στα έργα της Δύναμης Ζωής στην Παλλήνη

Με τον δήμαρχο Παλλήνης, Αθ. Ζούτσο, συναντήθηκε σήμερα 19/11, στο δημαρχείο Γέρακα, η επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Δύναμη Ζωής, Ρένα Δούρου. Όπως αναφέρει η παράταξη, οι δύο πλευρές προχώρησαν σε αυτοψία σημαντικών έργων που η διοίκηση της Δύναμης Ζωής συνέχισε, σχεδίασε, ενέταξε στο πρόγραμμα έργων, δημοπράτησε και χρηματοδότησε, είτε από ίδιους πόρους είτε από το ΠΕΠ Αττικής. Έργων που πολλά από αυτά έλυσαν χρόνια προβλήματα του Δήμου, όπως για παράδειγμα η κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης 172 χιλιομέτρων με χρηματοδότηση 55 εκατ. ευρώ ή η ένταξη στο Σχέδιο Πόλης της κοινότητας Ανθούσας.

Συγκεκριμένα η κ. Δούρου και ο κ. Ζούτσος επισκέφθηκαν τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Γαργηττού, έργα οδοποιίας, τον περιβάλλοντα χώρο του Αθλητικού Κέντρου Παλλήνης, το Διοικητήριο Ανθούσας, καθώς και το υπό κατασκευή δίκτυο αποχέτευσης.

Η κ. Δούρου ανέφερε σχετικά:

«Επισκεφθήκαμε σήμερα έργα της διοίκησης της Δύναμης Ζωής που έδωσαν λύσεις σε χρόνια προβλήματα της Παλλήνης. Μαζί ο Δήμος Παλλήνης και η διοίκηση της Δύναμης Ζωής δείξαμε το πώς μπορεί να λειτουργήσει υποδειγματικά και αποτελεσματικά, προς όφελος των συμπολιτών μας, η συνεργασία μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Περιφέρεια και Δήμος, με την ίδια σοβαρότητα και μεθοδικότητα, δουλέψαμε για έργα αναπτυξιακά και έργα βελτίωσης της καθημερινότητας, έργα κοινωνικής συνοχής. Σήμερα η Δύναμη Ζωής συνεχίζει από τη θέση της μείζονος Αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο να ελέγχει τη νυν Περιφερειακή Αρχή για την έγκαιρη ολοκλήρωση των υπό εξέλιξη έργων στην Παλλήνη και σε όλους τους Δήμους της Αττικής».

Από την πλευρά του ο κ. Ζούτσος δήλωσε: «Η συμβολή της Ρένας Δούρου στην προώθηση και υλοποίηση πολύ σημαντικών έργων για τον Δήμο μας, ήταν καθοριστική. Είχα τη χαρά σήμερα να την ξεναγήσω σε αυτά τα έργα. Η συνεργασία μας καθόλη την περίοδο που διοικούσε την Περιφέρεια Αττικής ήταν γόνιμη και παραγωγική. Ειδικώς, για το μεγάλο έργο της αποχέτευσης ο ρόλος της ήταν καταλυτικός. Υπήρξε σε όλη τη διάρκεια της θητείας της, συνεχώς δίπλα μας, με τολμηρές προτάσεις και ενέργειες, για την επίλυση των προβλημάτων, την εξασφάλιση της νέας χρηματοδότησης, ύψους 55.000.000 ευρώ, από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και την τελική προώθηση του έργου. Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να την ευχαριστήσω και πάλι δημόσια».

Κατά τη συνάντηση και την επίσκεψη στα έργα τη Ρένα Δούρου συνόδευαν οι περιφερειακές σύμβουλοι Ανατολικής Αττικής και κάτοικοι Παλλήνης, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη και Καίτη Θεοχάρη, καθώς και ο συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παλλήνης, Ευθύμιος Κάρκας και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, Γιώργος Σιμόπουλος. Μαζί με τον δήμαρχο Αθ. Ζούτσο στην επίσκεψη μετείχαν ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Παλλήνης, Ν. Κούτρας, το μέλος Απ. Καρανίκας, καθώς και ο προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Π. Καλδής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet