«Μαζεύονται» οι χρόνοι για την έναρξη των έργων κατασκευής του νέου κλειστού γηπέδου Ν. Σμύρνης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

«Μαζεύονται» οι χρόνοι για την έναρξη των έργων κατασκευής του νέου κλειστού γηπέδου Ν. Σμύρνης

Οι τελευταίες εκκρεμότητες που απομένουν προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα κατασκευής του νέου κλειστού γηπέδου Ν. Σμύρνης, συζητήθηκαν την Πέμπτη 13/5, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο περιφερειάρχης, Γ. Πατούλης, ο δημάρχος Ν. Σμύρνης, Σ. Τζουλάκης και ο κ. Χρ. Παναγιωτόπουλος, εκπροσωπώντας τη νέα ηγεσία της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας.

Στη συζήτηση συμμετείχαν, επίσης, η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Δ. Νάνου, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής, Αλ. Καλογερόπουλος και τεχνικοί υπάλληλοι της αναδόχου εταιρείας.

Κατά τη συζήτηση και αφού εξετάστηκαν όλες οι τελευταίες εκκρεμότητες, επικαιροποιήθηκαν και οριστικοποιήθηκαν όλα τα βήματα που απομένουν για την υπογραφή της σχετικής εργολαβικής σύμβασης, η οποία, όπως συμφώνησαν και  συνομολόγησαν όλες οι πλευρές, θα γίνει πολύ σύντομα και άμεσα θα ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής του γηπέδου. 

Ο περιφερειάρχης Αττικής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαβούλευσης και επισήμανε: 

«Χαίρομαι γιατί η σημερινή μας συζήτηση έγινε σε πολύ γόνιμο κλίμα, το οποίο απέδωσε καρπούς. Οριστικοποιήσαμε τα τελευταία βήματα και πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να υπογράψουμε τη σχετική σύμβαση που θα μας δώσει το “πράσινο” φως για να ξεκινήσουμε άμεσα τα έργα. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι σχετικές συζητήσεις διατυπώσαμε την ξεκάθαρη βούλησή μας να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο προκειμένου να ξεκινήσει ένα εμβληματικό αθλητικό έργο για τη Ν. Σμύρνη, το οποίο έχει καθυστερήσει εξαιτίας της προχειρότητας της προηγούμενης διοίκησης η οποία δημοπράτησε το έργο μόνο στα “χαρτιά”. Σε συνεργασία με τον δήμαρχο Ν. Σμύρνης, Σ. Τζουλάκη, και τη δέσμευση της νέας ηγεσίας της αναδόχου κατασκευαστικής, προχωράμε συντεταγμένα και χωρίς χρονοτριβές και σύντομα τα αποτελέσματα θα είναι ορατά».

Την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο δήμαρχος Ν. Σμύρνης, υπογραμμίζοντας τη σημασία άμεσης εκκίνησης του έργου για τους κατοίκους της περιοχής του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet