Ποιες κινητοποιήσεις προγραμματίζονται στον Βόρειο Τομέα Αθηνών για την τραγωδία στα Τέμπη
Κοινωνία

Ποιες κινητοποιήσεις προγραμματίζονται στον Βόρειο Τομέα Αθηνών για την τραγωδία στα Τέμπη

Νέες κινητοποιήσεις προγραμματίζονται αυτή την εβδομάδα σε σε Δήμους του Βόρειου Τομέα Αθηνών με αφορμή την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Στην Αγία Παρασκευή η Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων δηλώνει συμμετοχή στη συγκέντρωση που διοργανώνει ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών την Τετάρτη 15 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία.

Συμμετοχή στην κινητοποίηση ανακοίνωσε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Επίσης το αγωνιστικό «παρών» θα δώσει ο Σύλλογος Κοντοπεύκου Παραδείσου Πευκακίων Αγίας Παρασκευής.

Στη Νέα Ιωνία το αγωνιστικό ραντεβού από πλήθος τοπικών φορέων έχει δοθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Σημηριώτη.

Σύλλογοι και φορείς της Νέας Ιωνίας στους δρόμους για την τραγωδία στα Τέμπη

Στον Δήμο Πεντέλης η Ομάδα Γυναικών Μελισσίων – Πεντέλης, το Παράρτημα Συνταξιούχων ΙΚΑ Αμαρουσίου & Γύρω Δήμων και η Επιτοπή φορέων ενάντια στην ακρίβεια διενεργεί πικετοφορία στο Πευκοδάσος Μελισσίων την Τρίτη 14 Μαρτίου, στις 18.30, ενώ δηλώνουν τη συμμετοχή τους και στη νέα απεργία της Πέμπτης 16 Μαρτίου.

Στην ίδια δράση θα συμμετάσχει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Βριλησσίων – Πεντέλης, η οποία επίσης καλεί στην απεργία της Πέμπτης, ενώ το Σάββατο 1 Απριλίου ενημερώνει για την πραγματοποίηση της μεγάλης μαθητικής συναυλίας μαζί με τη Συντονιστική Μαθητών Αμαρουσίου.

Στο Χαλάνδρι ο Σύλλογος Γυναικών της πόλης συμμετέχουν στη διαμαρτυρία την Τετάρτη 15 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία, ενώ τα μέλη του θα λάβουν μέρος και στην απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης.

Ομοίως και ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Χαλανδρίου – Αγίας Παρασκευής – Χολαργού – Ψυχικού – Φιλοθέης – Βριλησσίων.

Στις κινητοποιήσεις στο Χαλάνδρι συμμετέχει και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet