Τι εύχεται ο περιφερειάρχης στους συμμετέχοντες στις φετινές… ιδιαίτερες πανελλαδικές εξετάσεις
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τι εύχεται ο περιφερειάρχης στους συμμετέχοντες στις φετινές… ιδιαίτερες πανελλαδικές εξετάσεις

Με αφορμή τις πανελλαδικές εξετάσεις, ο περιφερειάρχης Ατττικής, Γιώργος Πατούλης, στέλνει το εξής μήνυμα στους συμμετέχοντες μαθητές:

Για δεύτερη χρονιά οι πανελλαδικές εξετάσεις διεξάγονται κάτω από ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν σε αυτές και εργάστηκαν σκληρά όλη αυτή την περίοδο.

Εύχομαι αυτή η δοκιμασία να αποδώσει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και να επιβραβεύσει τόσο τους ίδιους τους μαθητές, όσο και τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους. 

Οι πανελλαδικές εξετάσεις σαφώς αποτελούν ένα σημαντικό σταθμό στην πορεία της ζωής μας, ωστόσο είναι σημαντικό να καταστεί κατανοητό ότι δεν αποτελούν και τον μόνο σταθμό. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν χρειάζεται να απογοητευτούν αν δεν καταφέρουν να επιτύχουν τα υψηλότερα προσδοκόμενα αποτελέσματα. Όπως θα διαπιστώσουν και στην πορεία της ζωής τους,  θα τους δοθούν και άλλες ευκαιρίες για την κατάκτηση των στόχων τους.

Οι δυσκολίες αποτελούν μια ευκαιρία για να καταφέρουμε να κάνουμε ισχυρότερη τη θέλησή μας για να αγωνιστούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι σε όλους τους μαθητές να καταφέρουν να κατακτήσουν την επιστημονική γνώση στο επίπεδο που πραγματικά στοχεύουν.

Δική μας υποχρέωση είναι να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες που απαιτούνται προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή επαγγελματική αποκατάστασή τους και να καταφέρουν να μείνουν στην Ελλάδα. Όλοι μαζί οφείλουμε να φτιάξουμε μία καλύτερη κοινωνία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet