Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής: Η Περιφέρεια πορεύεται σε επικίνδυνες ατραπούς χωρίς φρένα
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής: Η Περιφέρεια πορεύεται σε επικίνδυνες ατραπούς χωρίς φρένα

Η περιφερειακή παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, με επικεφαλής τον πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό, αναφέρθηκε στη χθεσινή (6/10) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και στην απόρριψη του ψηφίσματος για την καταδίκη των νεοναζί, από την περιφερειακή αρχή.

Ειδικότερα, η περιφερειακή παράταξη αναφέρει:

«Στη χθεσινή (6/10) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής οι Παρατάξεις της δημοκρατικής αντιπολίτευσης συνδιαμόρφωσαν ένα κείμενο ψηφίσματος για την καταδίκη της επικίνδυνης επανεμφάνισης και λειτουργίας νεοναζιστικών και φασιστικών οργανώσεων, έναν χρόνο μετά την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, καλώντας όλους τους περιφερειακούς συμβούλους να το στηρίξουν ως ελάχιστη πράξη δημοκρατικής ευαισθησίας και εγρήγορσης.

»Ενώ αρχικά ο κ. Πατούλης δέχθηκε τη συζήτηση, στη συνέχεια, κρυπτόμενος, απέρριψε το ψήφισμα, συνεχίζοντας έτσι την αγαστή συνεργασία του με τον αυτοδιοικητικό βραχίονα της Χρυσής Αυγής στο Περιφερειακό Συμβούλιο, συνεργασία που ξεκίνησε από την πρώτη μέρα με την παραχώρηση της έδρας της Ελληνικής Αυγής στην Οικονομική Επιτροπή, στην παράταξή του.

»Στη θλιβερή αυτή εξέλιξη, μαζί με τον κ. Πατούλη, την παράταξή του και τους χρυσαυγίτες, οδήγησε με την ψήφο του και ο αποστάτης περιφερειακός σύμβουλος, πρώην “πράσινος” δήμαρχος και νυν αντιπεριφερειάρχης, Βασίλης Γιαννακόπουλος. Τελικά, έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής για τον κ. Πατούλη. Η Περιφέρεια Αττικής πορεύεται σε επικίνδυνες ατραπούς χωρίς φρένα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet