Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής: Ο κ. Πατούλης με τη στάση του κατάφερε να αναθαρρήσουν οι χρυσαυγίτες!
Πολιτική

Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής: Ο κ. Πατούλης με τη στάση του κατάφερε να αναθαρρήσουν οι χρυσαυγίτες!

«Κατά τη χθεσινή (18/11) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, συνεχίστηκε η πολύ στενή και αγαστή συνεργασία του κ. Πατούλη με τον κ. Τζήμερο και τους πρόθυμους -δήθεν “ανεξάρτητους”- χρυσαυγίτες», σύμφωνα με την παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, με επικεφαλής τον πρώην περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρό.

Ειδικότερα, η Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της:

Μετά από τη σύμπλευσή της σε δεκάδες κρίσιμες αποφάσεις, αυτή τη φορά η «τρόϊκα» της Περιφέρειας Αττικής συμφώνησε, από κοινού, σε ψήφισμα για την… υπεράσπιση της Δημοκρατίας και την πολιτική βία!

Η παράταξή μας καταγγέλλει την συνεχιζόμενη πολιτική υποκρισία και τον φαρισαϊσμό της διοίκησης Πατούλη, ο οποίος έχει συνειδητά επιλέξει να συνδιοικεί με τους χρυσαυγίτες («πρώην» και νυν) και τον κ. Τζήμερο, πορευόμενος σε ολισθηρούς δρόμους και προκαλώντας τους δημοκρατικούς πολίτες -κυρίως, εκείνους που τον επέλεξαν και τον στήριξαν ως υποψήφιο περιφερειάρχη και τώρα ντρέπονται για την πορεία του. Η Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής απείχε από τη διαδικασία.

Υ.Γ: Το πιο ανατριχιαστικό όλων όμως -που δεν πτόησε καθόλου τον κ. Πατούλη- είναι η αποκαλυπτική και προκλητική δήλωση του «ανεξάρτητου» χρυσαυγίτη Ανδρεάκου στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ότι «δεν έχει τελεσιδικήσει η καταδίκη της Χρυσής Αυγής», άρα… η εγκληματική οργάνωση μπορεί και να συνεχίσει τη δράση της…

Ο κ. Πατούλης, με τη στάση του, το κατάφερε και αυτό: να αναθαρρήσουν και να αποθρασυνθούν οι χρυσαυγίτες!

Η μεγάλη ανατριχίλα!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στην αρχή της θητείας του η τότε παράταξη της Ελληνικής Αυγής παραιτήθηκε της θέσης από την Οικονομική Επιτροπή δίνοντας το ελεύθερο στον κ. Πατούλη να διαχειρίζεται ανεξέλεγκτα τις τύχες της Περιφέρειας Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet