Γ. Σγουρός: Εξαφάνιση του περιφερειάρχη Αττικής από το Περιφερειακό Συμβούλιο
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Γ. Σγουρός: Εξαφάνιση του περιφερειάρχη Αττικής από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Ότι ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης δεν παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το θέμα που αφορά την αποκάλυψη κυκλώματος παράνομης έκδοσης αδειών οδήγησης και τη σύλληψη τεσσάρων υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας, τονίζει ο Γ. Σγουρός, επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του με τίτλο «Silver alert εξαφάνιση του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη από το Περιφερειακό Συμβούλιο». ο κ. Σγουρός αναφέρει:

«Συζητήθηκε χθες (30/11) στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, το μείζον θέμα της επικαιρότητας, που αφορά την αποκάλυψη κυκλώματος παράνομης έκδοσης αδειών οδήγησης και τη σύλληψη τεσσάρων υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής. Ο κύριος Πατούλης δεν μας έκανε την τιμή να ασχοληθεί με το θέμα. Δεν είναι από αυτά που ταιριάζουν στην εικόνα που θέλει να προβάλει. Δεν μπήκε καν στον κόπο να έρθει στη συνεδρίαση. Έκανε μία σύντομη παρέμβαση μέσω τηλεδιάσκεψης για ένα άλλο θέμα (το νομοσχέδιο που αφορά τους γιατρούς), και μετά εξαφανίστηκε. Εθεάθη πάλι σήμερα (1/12) το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό για να μας διαβεβαιώσει, για μία ακόμη φορά, ότι η Περιφέρεια (κατόπιν εντολής του φυσικά…), είναι σε ετοιμότητα και σε επιφυλακή, για μία κακοκαιρία που δεν ήρθε (σε εκείνες που είχαν έρθει, τα αποτελέσματα είναι γνωστά στο πανελλήνιο…).

Για το μεγάλο θέμα της διαφθοράς που επί των ημερών του (και με απτά αποτελέσματα) έχει γιγαντωθεί στην Περιφέρεια Αττικής, έκρινε σκόπιμο ότι δεν πρέπει ούτε να ενημερώσει το Περιφερειακό Συμβούλιο, ούτε να απολογηθεί για κάτι. Άφησε τους δύσμοιρους αντιπεριφερειάρχες του, να προσπαθούν, ιδροκοπώντας, να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Και φυσικά, να τα βρίσκουν όλα όσα έκαναν σωστά.

Τέτοια περιφρόνηση του Περιφερειακού Συμβουλίου, τέτοια απαξίωση των θεσμών, τέτοια αλαζονική συμπεριφορά, δεν έχει ξαναζήσει η Περιφέρεια Αττικής. Και φυσικά, ούτε και τόση διαφθορά.

Αισθάνεται άνετα ο κύριος Πατούλης με αυτό; Δεν νιώθει καν την ανάγκη να απευθυνθεί στο Σώμα, και να αιτιολογήσει τις πράξεις και τις παραλείψεις του; Νιώθει πλέον τόσο πολύ ανεξέλεγκτος;

Δυστυχώς για αυτόν, η γνωστή ρήση “εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος”, δεν ισχύει ούτε ως προς το πρώτο της σκέλος… Όλοι γνωρίζουν πλέον ότι, αυτό που τον περιμένει μετά το “κρυπτόμενος”, είναι να πληρώσει τις συνέπειες των πράξεών του στην Περιφέρεια Αττικής.

Υ.Γ.: Κατόπιν εορτής, με τη γνωστή του μέθοδο του δελτίου Τύπου, ο κ. Πατούλης έκανε δήλωση. Αφού δεν ήρθε στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να συζητήσει το θέμα, σήμερα μας πληροφορεί ξανά ότι θα δείξει μηδενική ανοχή στη διαφθορά. Και έτσι νομίζει ότι θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος ότι έκλεισε το θέμα για αυτόν. Με ένα Δελτίο Τύπου γεμάτο ψέματα και παραπληροφόρηση. Έτσι είναι αν έτσι νομίζει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet