Πολύ αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας λόγω απεργίας
Περιφέρεια Αττικής

Πολύ αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας λόγω απεργίας

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας. Η κίνηση είναι από νωρίς το πρωί σήμερα, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019, ιδιαίτερα αυξημένη.

Πιο αναλυτικά, πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην έξοδο της Αθηνών – Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη) από την Πέτρου Ράλλη έως Αχαρνών, καθώς και στην είσοδο της Αθηνών – Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών), από Αττική οδό έως Αχαρνών.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Πέτρου Ράλλη, από Θηβών έως Κηφισό στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην άνοδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, στην άνοδο της Μεσογείων από Χαλάνδρι έως Αμπελόκηπους, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Καλλιρρόης και στη λεωφόρο Συγγρού από το ύψος της Λαγουμιτζή.

Αυξημένη κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί και στην Κατεχάκη, στο ρεύμα από Ηλιούπολη, στην άνοδο της Κηφισίας, στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας, στην Ηλιουπόλεως και στη λεωφόρο Ποσειδώνος από Αλίμου έως Καραΐσκάκη στο ρεύμα προς Πειραιά.

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και τον ΗΣΑΠ (γραμμή 1 του μετρό). Αντίθετα, με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο Μετρό και το Τραμ.

Το Μετρό θα λειτουργεί από τις 09:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ και το Τραμ θα λειτουργεί από τις 08:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Επίσης, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 δεν θα γίνουν δρομολόγια στα τρένα, συμπεριλαμβανομένου και του προαστιακού, λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet