Στα εγκαίνια του αναβαθμισμένου γηπέδου του Άλσους Βεΐκου η Ρ. Δούρου
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Στα εγκαίνια του αναβαθμισμένου γηπέδου του Άλσους Βεΐκου η Ρ. Δούρου

Το αναβαθμισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβου κλασικού αθλητισμού του Άλσους Βεΐκου, στον Δήμο Γαλατσίου, εγκαινίασαν την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος. Πρόκειται για έργο, συνολικού προϋπολογισμού 1.254.128,67 ευρώ, που χρηματοδοτήθηκε από πόρους της Περιφέρειας Αττικής και παραδόθηκε στους πολίτες, όπως ενημερώνει η Περιφέρεια, με πλήρως αναβαθμισμένες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου ποδοσφαίρου, το οποίο περιλαμβάνει πλέον έναν σύγχρονο στίβο κλασικού αθλητισμού.

Ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, επισήμανε σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, ότι «χωρίς την ένθερμη προσφορά της περιφερειάρχη δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα», προσθέτοντας ότι «η Περιφέρεια αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι κοντά σε όλους τους Δήμους της Αττικής, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς παρωπίδες». Ο ίδιος, αφού αναφέρθηκε στα έργα ουσίας που υλοποιούνται στον Δήμο με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, ευχαρίστησε την περιφερειάρχη απονέμοντάς της ένα μετάλλιο.

Η περιφερειάρχης Αττικής, η οποία συνοδευόταν από τον περιφερειακό σύμβουλο εντεταλμένο για θέματα Αθλητισμού, Σπύρο Πάντζα, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα βραβεία που έχει λάβει. Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι «σήμερα εγκαινιάζουμε το αυτονόητο, κάνοντας πράξη ένα έργο που αρχικά είχε αναλάβει να υλοποιήσει ένας άλλος φορέας του ελληνικού δημοσίου».

Σε ανακοίνωση της Περιφέρειας σημειώνεται: «Πρόκειται για ένα απτό αποτέλεσμα της συνέργειας των δύο βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προς όφελος του πολίτη. Η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για τη χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου δεν είναι αποσπασματική, αλλά εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της στρατηγικής που έχει επιλέξει η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής για τη στήριξη του αθλητισμού. Είτε πρόκειται για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών της Αττικής -συχνά με παρεμβάσεις σε παρηκμασμένους αθλητικούς χώρους-, είτε για την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος και τη διάδοση του μαζικού αθλητισμού».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η περιφερειάρχης βράβευσε τους μικρούς αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες δρόμου 100 μέτρων, ενώ ακολούθησαν ποδοσφαιρικοί αγώνες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet