Βασίλης Βάρσος: Μία “πληθωρική” παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς
Πρόσωπα

Βασίλης Βάρσος: Μία “πληθωρική” παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς

Διαθέτει από τις «πληθωρικότερες» παρουσίες στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς, σε σημείο που κάποιες φορές φαίνεται να «καπελώνει» τον πρόεδρο του Σώματος, αναλαμβάνοντας ο ίδιος ατύπως… χρέη προέδρου. Όμως, εξίσου πολλές φορές οι παρεμβάσεις του δίνουν άμεση λύση σε ζητήματα που «βραχυκυκλώνουν» τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο λόγος για τον κ. Βασίλη Βάρσο, πρώην δήμαρχο Κηφισιάς και νυν δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας, με την παράταξη Σίγουρα Βήματα.

Πρόκειται για έναν βετεράνο της Αυτοδιοίκησης, με εξαιρετική γνώση των διαδικαστικών θεμάτων, αλλά και της πόλης. Γιατί είναι αλήθεια ότι όσο και αν ο χειμαρρώδης λόγος του εύκολα μπορεί να… παρεκκλίνει σε κάποιες υπερβολές, ουδείς μπορεί να αρνηθεί ότι ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος γνωρίζει πόντο πόντο την πόλη του, έχει πλήρη κι άμεση ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα προβλήματα καθημερινότητας και κυρίως, κάθε παρέμβασή του αποτυπώνει τη μεγάλη αγάπη και το αμείωτο ενδιαφέρον του για ό,τι σχετίζεται με την πόλη.

Συν τοις άλλοις, το γεγονός ότι πολλές φορές έχει στηρίξει -με τη θετική ψήφο του- προτάσεις της διοίκησης (ασχέτως εάν προηγουμένως έχει στηλιτεύσει, με το ιδιαίτερο ύφος του, τις κατ΄ αυτόν διαδικαστικές αδυναμίες των επιμέρους σχετικών εισηγήσεων), αποδεικνύει στην πράξη ότι πάνω από τις όποιες παραταξιακές διαφωνίες βάζει το συμφέρον της πόλης.

Αναμφίβολα η παρουσία του στον κορυφαίο θεσμό της τοπικής Δημοκρατίας έχει ακόμη πολλά να προσφέρει…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet