Οι έξι δημοτικοί σύμβουλοι που βγάζουν εκτός εαυτού τον δήμαρχο Πεντέλης
Πρόσωπα

Οι έξι δημοτικοί σύμβουλοι που βγάζουν εκτός εαυτού τον δήμαρχο Πεντέλης

Είναι έξι δημοτικοί σύμβουλοι που αποτελούν «κόκκινο πανί» για τον δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου. Κάθε φορά που παίρνουν τον λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως συνέβη και στην πρόσφατη συνεδρίασης της 12ης Φεβρουαρίου, βγάζουν εκτός εαυτού τον δήμαρχο και συνήθως ακολουθεί διακοπή της συνεδρίασης…

Πρόκειται για τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους Ευαγγελία Μπουσίου, Δημήτρη Αποστολάκο, Βασίλη Μπούρα (και οι τρεις είναι πλέον μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, με επικεφαλής τον Αντώνη Φειδοπιάστη), Λευτέρη Κοντουλάκο (πλέον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μπροστά Μαζί), Άγγελο Παλαιοδήμο και Άντα Μπούσουλα-Χάνου (πλέον ο πρώτος είναι επικεφαλής της παράταξης Πεντέλη 2020 και η δεύτερη μέλος της ίδιας παράταξης).

Τι κοινό έχουν μεταξύ τους οι παραπάνω δημοτικοί σύμβουλοι; Προέρχονται από την παράταξη του νυν δημάρχου, από την οποία αποχώρησαν με «ηχηρότατο» τρόπο, καταγγέλλοντας την απόσταση λόγων και έργων της διοίκησης. Επίσης, ξέρουν πράγματα από… μέσα, οπότε οι παρεμβάσεις τους «κεντρίζουν» τον κ. Στεργίου, κάνοντάς τον αρκετές φορές να χάνει την ψυχραιμία του και να καταφεύγει σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον τους, ιδιαίτερα προς τις δύο κυρίες.

Όπως όλα δείχνουν, όσο θα πλησιάζουμε στην αυτοδιοικητική κάλπη του Μαΐου, η κριτική θα οξύνεται και ο «υδράργυρος» στο προσωπικό «θερμόμετρο» του κ. Στεργίου θα ανεβαίνει. Μένει να φανεί εάν θα δικαιωθεί ο δήμαρχος, όταν προειδοποιεί τους εν λόγω συμβούλους ότι «θα τα πούμε μετά τις εκλογές και θα δούμε πού θα κάθεται ο καθένας μας» ή θα βγουν αληθινοί οι πρώτοι, που υποστηρίζουν ότι ο κ. Στεργίου έχει χάσει την… επαφή με τον Δήμο του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet