Σ. Παπαμιχαήλ: «Θα τα πούμε στην επόμενη συνεδρίαση για τον ΠΑΟΔΑΠ»
Πρόσωπα & Πράγματα

Σ. Παπαμιχαήλ: «Θα τα πούμε στην επόμενη συνεδρίαση για τον ΠΑΟΔΑΠ»

Είναι γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ (Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής) Σωτήρης Παπαμιχαήλ είναι το πρόσωπο των ημερών, αφού η εμπλοκή του -υπό τη νομική του ιδιότητα- σε υπόθεση του Οργανισμού απετέλεσε μία ακόμη αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα μεταξύ του νυν δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου και του προκατόχου του Βασίλη Ζορμπά.

Το θέμα, αν και δεν βρισκόταν στην ημερήσια διάταξη, «μισο-άνοιξε» στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το 2015 («Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα» για τον ΠΑΟΔΑΠ), προκαλώντας εντάσεις και δίνοντας μια… πρόγευση του τι θα ακολουθήσει κατά τη συζήτησή του -ως θέμα της ημερήσιας διάταξης πλέον- σε προσεχή συνεδρίαση του Σώματος.

Μία συνεδρίαση στην οποία ο κ. Σ. Παπαμιχαήλ μάλλον θα έχει τον «πρώτο λόγο», αποφασισμένος να μιλήσει «με νούμερα και στοιχεία», όπως τόνισε στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015. Και είναι αλήθεια, ότι κατά τη σύντομη τοποθέτησή του κράδαινε έγγραφα προς την πλευρά της μείζονος μειοψηφίας, έχοντας μπροστά του ένα φάκελο γεμάτο στοιχεία που, όπως ανέφερε, δείχνουν ότι η προηγούμενη διοίκηση είχε ουσιαστικά εγκαταλείψει τον ΠΑΟΔΑΠ στη… μοίρα του.

Μάλιστα, ο κ. Σ. Παπαμιχαήλ παρέδωσε στον κ. Β. Ζορμπά τους ισολογισμούς των τελευταίων ετών του Οργανισμού, προκειμένου «να τους μελετήσετε και έρθετε προετοιμασμένος την επόμενη φορά για να συζητήσουμε», όπως του είπε χαρακτηριστικά.

Αν μη τι άλλο, η επικείμενη συνεδρίαση θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, αν βέβαια οι εντάσεις και οι επεισοδιακές αντιπαραθέσεις δεν λειτουργήσουν εις βάρος της ουσίας της συζήτησης, όπως δυστυχώς συμβαίνει αρκετές φορές στο εν λόγω Δημοτικό Συμβούλιο…

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet