Video

Τα… είπαν Γ. Θωμάκος και Α. Κορογιαννάκη για την ένσταση – VIDEO

 

Προεδρείο Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς

Η ενημέρωση από την πλευρά του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, κατά την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014, περί της απόρριψης ένστασης δημοτικών συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας κατά της εκλογής της νέας δημοτικής αρχής (Προσεχώς η απόφαση για την «χωρίς προηγούμενο» ένσταση), ήταν επόμενο να προκαλέσει αντιδράσεις. Ιδιαίτερα καθώς ο δήμαρχος χαρακτήρισε,και μάλιστα δύο φορές, την εν λόγω ένσταση ως “γελοία”.

Κι ενώ όλοι ανέμεναν την αντίδραση από τον κ. Βασίλη Βάρσο (εκ των τριών συμβούλων που συνυπέγραψαν την ένσταση), αυτός περιορίστηκε στο να ειρωνευτεί την αποστροφή του δημάρχου ότι το θέμα “γελοιοποίησε” αυτούς που το ανακίνησαν σε πανελλαδικό επίπεδο, προειδοποιώντας ωστόσο ότι θα απαντήσει επί των όσων είπε ο κ. Γ. Θωμάκος “σε άλλες αίθουσες”

Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τη δημοτική σύμβουλο της παράταξης ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ Άννα Κορογιαννάκη, η οποία, απόντος του επικεφαλής Νίκου Χιωτάκη (απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στα συνδικαλιστικά όργανα της Αυτοδιοίκησης), ανέλαβε να απαντήσει στον δήμαρχο.

Παρακολουθήστε στο βίντεο τους διαλόγους που ακολούθησαν και την παρέμβαση του συμβούλου της πλειοψηφίας Παντελή Παπανικολόπουλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet