Νέα Ιωνία: 10 οργανώσεις του Κινήματος Δημοκρατίας της Βόρειας Αθήνας έκοψαν την πίτα τους
Πολιτική

Νέα Ιωνία: 10 οργανώσεις του Κινήματος Δημοκρατίας της Βόρειας Αθήνας έκοψαν την πίτα τους

Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας δέκα οργανώσεων του Κινήματος Δημοκρατίας του Βόρειου Τομέα της Αθήνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Ιανουαρίου, στο συνεδριακό κέντρο της Νέας Ιωνίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανος Κασσελάκης, καθώς και οι βουλευτές του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη (και αντιπρόεδρος) και Ραλλία Χριστίδου, η αντιπρόεδρος Μυρτώ Κοροβέση, ο διευθυντής του κόμματος Δημήτρης Αγανίδης, εκπρόσωποι Τομέων κ.ά.

Από τους αιρετούς, από τη Νέα Ιωνία, που εκτελούσε χρέη «οικοδεσπότη», το «παρών» έδωαν η τέως δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου, ο επικεφαλής της παράταξης Αλλαγή για τη Ν. Ιωνία Βασίλης Χριστοδούλου, ο επικεφαλής της παράταξης Ενότητα για τη Ν.Ιωνία» Χρήστος Κανλής, η δημοτική σύμβουλος Φιλοθέης – Ψυχικού Ελένη Ζέππου, ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου της παράταξης Πρώτα η Πελοπόννησος Γιώργος Φαράντος κ.ά.

«Η μεταπολίτευση θα τελειώσει στις επόμενες εκλογές. Και ας χρειαστούν επαναληπτικές. Τα παλιά κόμματα, εάν είναι να συνασπιστούν θα αντέξουν λίγο. Εμείς πρέπει να είμαστε εκεί, την κατάλληλη στιγμή, με αξιοπιστία, με ανθρωπισμό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η αναλυτική ανακοίνωση:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet