Ανακαλεί δελτίο Τύπου η ΛΑΕ Αμαρουσίου – Κηφισιάς – Μελισσίων
Αυτοδιοίκηση

Ανακαλεί δελτίο Τύπου η ΛΑΕ Αμαρουσίου – Κηφισιάς – Μελισσίων

Ανακαλεί δελτίο Τύπου που εστάλη σε Μέσα Ενημέρωσης η Λαϊκή Ενότητα Αμαρουσίου – Κηφισιάς – Μελισσίων, διαψεύδοντας ότι εστάλη από το συντονιστικό της Επιτροπής της ΛΑΕ.

Συγκεκριμένα, σε νέα ανακοίνωση, που εστάλη από τον συντονιστή της παράταξης, σημειώνεται:

Η Π.Ε. ΛΑΕ Αμαρουσίου – Κηφισιάς – Μελισσίων δηλώνει ότι το δελτίο Τύπου που δημοσιεύθηκε σε έντυπα και ηλεκτρονικά τοπικά Μέσα Ενημέρωσης δεν αποτελεί δελτίο Τύπου μας και δεν δημοσιεύθηκε από το συντονιστικό ή τον συντονιστή μας.

Τα μέλη της ΛΑΕ σε όποιες αυτοδιοικητικές παρατάξεις και αν συμμετέχουν σέβονται την αυτονομία τους και υπηρετούν με την προσφορά τους μια πολιτική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που ενισχύει τη συλλογικότητα, την κινηματική δράση υπεράσπισης της ποιότητας ζωής των δημοτών, την υπεράσπιση του περιβάλλοντος σε αντιμνημονιακή, αντικαλλικρατική (και προσφάτως αντικλεισθενική) κατεύθυνση.

Αγωνίζονται μέσα στην κοινωνία και τα θεσμικά όργανα που συμμετέχουν για την υπεράσπιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα των ΟΤΑ, κατά των ιδιωτικοποιήσεων και των ΣΔΙΤ, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και των δημόσιων χώρων και υπέρ μας προστασίας του περιβάλλοντος (να σβήσει γιατί επαναλαμβάνεται στην προηγούμενη παράγραφο) και της επίλυσης των τοπικών προβλημάτων σε όφελος της πλειοψηφίας των πολιτών.

Μάχονται για την κοινωνική προστασία των λαϊκών οικογενειών, των ανέργων, των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, των μικρομεσαίων επαγγελματιών που έχουν πληγεί από τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζει η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στηρίζουν και όλα τα άλλα μνημονιακά κόμματα.

Τα μέλη μας Λαϊκής Ενότητας επιχειρούν να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις για τη δημιουργία ενός πλατιού κινήματος κατά των πλειστηριασμών και της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας από τις Τράπεζες και το Δημόσιο.

Προωθούν τη δημιουργία ενός δημοκρατικού, πατριωτικού, αντιμνημονιακού, φιλειρηνικού, αντιιμπεριαλιστικού πολιτικού μετώπου για την ανατροπή των σημερινών πολιτικών λιτότητας, με έξοδο από την Ευρωζώνη, αποδέσμευση από την Ε.Ε. και τον επιθετικό στρατιωτικό συνασπισμό του ΝΑΤΟ.

Σε κάθε πόλη, αλλά και στο Μαρούσι οι ανάγκες αυτές μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνο από την συγκρότηση και στήριξη πλατιών, μετωπικών ριζοσπαστικών δημοτικών σχημάτων με τη σύμπραξη κάθε πολιτικής, αυτοδιοικητικής και κοινωνικής συλλογικότητας ή μεμονωμένου αγωνιστή συμφωνεί με αυτές, με ανοιχτό χαρακτήρα, δημοκρατική λειτουργία και συλλογική αγωνιστική δράση. Στα σχήματα αυτά δεν χωρούν φυσικά κάθε φύσεως υποστηρικτές των μνημονιακών πολιτικών και κυβερνήσεων -παλιών και νέων- και όσοι στηρίζουν ή αποδέχονται φασιστικές πρακτικές, τον εθνικισμό και το ρατσισμό.

Με αυτές τις επιδιώξεις -για τις ανάγκες των πολλών- θα κινηθούμε το επόμενο διάστημα, και καλούμε τους συνδημότες μας να συνδιαμορφώσουμε μια δυναμική παρέμβαση στην πόλη μας.

Το δικό μας ραντεβού με τους δημότες είναι στις γειτονιές και τους δρόμους… για όσα μας ανήκουν…!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet