Η ΚΕΔΕ στηρίζει το Πρόγραμμα «Ο αθλητικός προσανατολισμός ταξιδεύει»
Αυτοδιοίκηση

Η ΚΕΔΕ στηρίζει το Πρόγραμμα «Ο αθλητικός προσανατολισμός ταξιδεύει»

Τη στήριξη του στο Πρόγραμμα του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών «Ο αθλητικός προσανατολισμός ταξιδεύει» εξέφρασε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Γιώργος Πατούλης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με την πρόεδρο του Συλλόγου, Βούλα Κοζομπόλη, Αργυρή Ολυμπιονίκη Υδατοσφαίρισης.

Όπως επισήμανε ο κ. Γ. Πατούλης η ΚΕΔΕ υποστηρίζει κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην προαγωγή του Αθλητισμού, της Υγείας και της Παιδείας και χαιρέτησε την πρωτοβουλία του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε σχολεία όλης της χώρας για να προάγει τον Αθλητισμό.

Το Πρόγραμμα «Ο αθλητικός προσανατολισμός ταξιδεύει» υλοποιείται σε δημοτικά και γυμνάσια της χώρας με επισκέψεις αντιπροσωπείας Ελλήνων ολυμπιονικών, κυρίως σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης η πρόεδρος του Συλλόγου, Βούλα Κοζομπόλη, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ανάπτυξη ευρύτερης συνεργασίας με την ΚΕΔΕ.

Και οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν ότι η συνεργασία τους θα οριστικοποιηθεί μετά από συγκεκριμένες προτάσεις που θα κατατεθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet