Στην 9η διαδικτυακή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΙΤΑ ο Ηλ. Αποστολόπουλος
Θεσμικοί Φορείς

Στην 9η διαδικτυακή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΙΤΑ ο Ηλ. Αποστολόπουλος

Ο πρόεδρος του ΙΤΑ (Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης) και δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, συμμετείχε στην 9η διαδικτυακή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Αποστολόπουλος αναφέρθηκε στη μελέτη που εκπονήθηκε από την ομάδα των καθηγητών του Πανεπιστημίου Πειραιά και μελών του ΙΤΑ Μ. Σφακιανάκη και Δ. Γεωργακέλλου, με τίτλο «Εφαρμογές των ΤΠΕ (Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών) για τη διαχείριση του Περιβάλλοντος – Μια εργαλειοθήκη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

«Η συγκεκριμένη μελέτη αποτελεί ένα χρήσιμο εγχειρίδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με σκοπό την αναζήτηση εργαλείων περιβαλλοντικής διαχείρισης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και την έρευνα σε επίπεδο ευρωπαϊκών προγραμμάτων, βασιζόμενη σε εκτενή βιβλιογραφία» σημείωσε ο κ. Αποστολόπουλος.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΙΤΑ ολοκληρώθηκε με κ. Αποστολόπουλο να τονίζει ότι «το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ΚΕΔΕ που θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης” στη Θεσσαλονίκη, στις 14 με 16 Οκτωβρίου, έχει ως κύριο σκοπό την ενδυνάμωση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες μπροστά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet