Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ
Θεσμικοί Φορείς

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, στην οποία πρόεδρος είναι ο Βλάσσης Σιώμος, πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

Εκτός του κ. Σιώμου, στην επιτροπή συμμετέχουν ο Δημήτρης Λιανός, αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΠΑΠ και ο Θανάσης Κρητικός, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΠ.

Μετά τη συγκρότηση της Επιτροπής ο κ. Σιώμος δήλωσε:

«Θα ήθελα να εκφράσω και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ όλων των παρατάξεων, που με εξέλεξαν ομόφωνα, μεταξύ εξαιρετικών και άξιων συναδέλφων, πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ και παράλληλα να τους συγχαρώ για την εξαιρετική επιλογή της συγκρότησης της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ.

»Η συγκρότηση της της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης με τόσους εξαιρετικούς συναδέλφους αυτοδιοικητικούς, γνώστες του συγκεκριμένου αντικειμένου, αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας της νέας Επιτροπής.

»Δεσμευόμαστε να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συναδέλφων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet