Συνάντηση εργασίας για το ν/σ για τα ζώα συντροφιάς είχε ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού
Θεσμικοί Φορείς

Συνάντηση εργασίας για το ν/σ για τα ζώα συντροφιάς είχε ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

Συνάντηση εργασίας είχε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος με θέμα τη νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών, υπό τον τίτλο «Νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα ΑΡΓΟΣ», η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Παρόντες ήταν ο κ. Γιάννης Καραγιάννης, γενικός διευθυντής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), οι κ.κ. Αθηνά Τραχήλη, πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδιωτών Κτηνιάτρων (UEVP), Ιωάννα Γαλανού, πρόεδρος του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας, καθώς και οι κ.κ. Χρυσοβερίδης Νικόλαος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου και Δημήτρης Γκουζούνας, γενικός γραμματέας του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη συζήτηση διατυπώθηκαν προτάσεις για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ζώων συντροφιάς και την προστασία των αδέσποτων σε ένα πλαίσιο εναρμονισμένο με τις σύγχρονες συνθήκες και δυνατότητες της κοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet