ΚΕΔΕ: Διαβούλευση για υποστήριξη του Γυναικείου Επιχειρείν από την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Αυτοδιοίκηση

ΚΕΔΕ: Διαβούλευση για υποστήριξη του Γυναικείου Επιχειρείν από την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Πανελλήνια διαβούλευση, με πρωτοβουλία του προέδρου της ΚΕΔΕ, για την ανάπτυξη υποστηρικτικών δράσεων του Γυναικείου Επιχειρείν από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με εκπροσώπους φορέων και οργανισμών γυναικείας επιχειρηματικότητας ξεκινάει διάλογο με στόχο να αναδειχθούν λύσεις και προτάσεις μέσω το οποίων η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα υποστηρίξει τις γυναίκες στο Επιχειρείν.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης θα υλοποιηθούν οι επιλεγμένες από την Επιστημονική Επιτροπή προτεινόμενες δράσεις και θα εφαρμοστούν προγράμματα εκπαίδευσης σε γυναίκες τοπικών κοινωνιών, στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας των επιχειρήσεων.

Η έναρξη της διαβούλευσης θα ξεκινήσει από τον Δήμο Αμαρουσίου την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, στις 18:00 στο Civitel Olympic (Λ. Κηφισίας 2, Μαρούσι).

Πρόσκληση διαβούλευσης.

Η επίσημη έναρξη θα γίνει από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος με αφορμή τη σχετική δράση δήλωσε ότι «η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει και μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη προσπάθεια ανάπτυξης πρωτοβουλιών που θα συμβάλουν στην ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε  ένα ευνοϊκότερο περιβάλλον ώστε να προωθήσουμε τη γυναικεία συμμετοχή στη δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας. Ανοίγουμε διάλογο με τους δήμους και τους φορείς επιχειρηματικότητας της χώρας για το πώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα υποστηρίξει τις γυναίκες στο επιχειρείν».

Η διαβούλευση η οποία θα συνεχιστεί σε δήμους όλης της χώρας, αλλά και διαδικτυακά μέσω του business portal www.epixeiro.gr θα ξεκινήσει στις 13 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου 2018. Τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και έχει την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ελλάδος.

Υπεύθυνη Έργου και Επικοινωνίας: δρ. Αναστασία Ψωμιάδη (e-mail: [email protected]).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet