Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στην ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς
Αυτοδιοίκηση

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στην ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς

Εκδόθηκε η πρόσκληση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 – 2019 μέσω της οποίας προσκαλεί τις μητέρες δικαιούχους να υποβάλουν αιτήσεις φιλοξενίας των παιδιών τους στους σταθμούς.

Η υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ξεκίνησε την Πέμπτη 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 και γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της ΕΕΤΑΑ.

Σύμφωνα με την πρόσκληση η ΕΕΤΑΑ καλεί κάθε ενδιαφερόμενο για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα να συμπληρώσει και να υποβάλει σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) τη φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής – Δήλωση», η οποία υπέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά κατά το χρονικό διάστημα από 14/6/2018 έως 3/7/2018 στις διευθύνσεις (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Το πληροφοριακό σύστημα άνοιξε στις 14/6/2018 και ώρα 20:00. Κάθε ωφελούμενος μπορεί να υποβάλει μια και μοναδική αίτηση, βάσει ΑΦΜ, που θα δηλώσει κατά την ηλεκτρονική υποβολή με τη διαπίστευση του TAXISnet.

Η αίτηση θα πρέπει να φέρει την υπογραφή του αιτούμενου. Επίσης, ο αιτούμενος θα πρέπει να αποστείλει τα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στην ΕΕΤΑΑ μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier) στο χρονικό διάστημα από 14/6/2018 έως 3/7/2018.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών ορίζεται η 3/7/2018 και ώρα 24:00, βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet