ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης» και Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων… έρχονται πιο κοντά
Αυτοδιοίκηση

ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης» και Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων… έρχονται πιο κοντά

Με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ), Αριστείδη Κουρή, συναντήθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Η κ. Πατούλη είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ για το πρόγραμμα των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, καθώς και των επισκέψεων που προγραμματίζονται στο ΟΑΚΑ το επόμενο διάστημα και να συζητήσει για το πώς αυτές θα μπορούσαν να συνδυασθούν με τις δράσεις που προγραμματίζει ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Από τη συζήτηση προέκυψε ότι υπάρχουν δυνατότητες το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» να φιλοξενήσει κάποιες από τις δράσεις του Ομίλου, οι λεπτομέρειες των οποίων θα εξετασθούν σε νέα συνάντηση που θα ορισθεί μεταξύ της κ. Πατούλη και του κ. Κουρή.

Μετά τη συνάντηση, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων δήλωσε:

«Το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» αποτελεί ένα πραγματικό αθλητικό κόσμημα για τον Βόρειο Τομέα Αθηνών και όχι μόνο. Πρόκειται για ένα αθλητικό έργο που έχει κοστίσει αρκετά στον ελληνικό λαό και οφείλουμε να το αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου αφενός να προάγουμε τις αξίες του Αθλητισμού και του Πολιτισμού κι αφετέρου να δίνουμε την ευκαιρία στο κοινό να το απολαμβάνει από κοντά, είτε ως επισκέπτης είτε ως συμμετέχον σε κάποια δραστηριότητα.

»Με τον κ. Αριστείδη Κουρή είχαμε μια πολύ γόνιμη συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήσαμε την προοπτική να συνεργασθούμε στο επίπεδο κάποιων εκδηλώσεων και δράσεων του Ομίλου, ώστε να φέρουμε το ΟΑΚΑ ακόμη πιο κοντά στους πολίτες του Βορείων Προαστίων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet