Καταγγελία για λαθρολατομεύσεις στο Πεντελικό
Το σημείο παράνομης λατόμευσης στο Πεντελικό
ΟΤΑ

Καταγγελία για λαθρολατομεύσεις στο Πεντελικό

Για «συστηματική και εκτεταμένη λαθρολατόμευση στη βάση της φλέβας του αρχαίου λατομείου πάνω από το πρώην τριβείο Μουζάκη», στο Πεντελικό, κάνει λόγο αναγνώστης του «Ε», ο οποίος μας απέστειλε και το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Όπως αναφέρει, η περιοχή όπου εντοπίζεται η λαθρολατόμευση βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του ορύγματος, στην απόληξη της ορεινής διαδρομής της Οδού Λιθαγωγίας.

Στη δε δυτική πλευρά του ορύγματος του λατομείου και στην είσοδο της μεγάλης ογκοπλατείας αποτίθενται συστηματικά οικοδομικά μπάζα από πρόσφατες ανακατασκευές, όπως επίσης καταγγέλλει. Πρόκειται, σύμφωνα με τον ίδιο «για μεγάλου όγκου απορρίψεις (δεκάδες φορτηγά που σχηματίζουν επιμήκη κώνο στην πλαγιά του ορύγματος)».

«Κάποιοι φαίνεται να εκμεταλλεύονται το μούδιασμα της κοινωνίας από την πανδημία και έχουν αποθρασυνθεί. Ευτυχώς όμως η περιοχή δέχεται πλέον μεγάλο αριθμό πεζοπόρων επισκεπτών που αποκαλύπτουν τις παρανομίες» σημειώνει ο ίδιος αναγνώστης, ο οποίος αναμένει -όπως λέει- την επέμβαση των αρμοδίων φορών προκειμένου να σταματήσουν οι παράνομες δραστηριότητες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet