Στον 2ο αγώνα δρόμου ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Στον 2ο αγώνα δρόμου ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Στον 2ο αγώνα δρόμου ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης, που διοργάνωσε ο Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός ΣΚΑΪ, μέσω της πρωτοβουλίας «Όλοι Μαζί Μπορούμε», για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας που θα καλύψουν ανάγκες ευπαθών κοινωνικών ομάδων, συμμετείχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν  από τους εκατοντάδες δρομείς που συμμετείχαν  στη δράση ξεπέρασαν τα 30.000 κιλά. Σημείο εκκίνησης των αγώνων, καθώς και τερματισμού, ήταν ο χώρος ελέγχου πυρασφάλειας Καισαριανής, στο ύψος της Κατεχάκη.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τους συντελεστές της διοργάνωσης, που έδωσαν για δεύτερη χρονιά την ευκαιρία σε εκατοντάδες πολίτες να έλθουν σε επαφή με το φυσικό περιβάλλον και να αθληθούν, σημειώνοντας: «Συμμετέχοντας στους αγώνες ως δρομείς, τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στέλνουμε το διπλό μήνυμα: τρέχουμε, φροντίζουμε την υγεία μας και μαζί τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».         

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet