Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Καταγγελίες για υπονόμευση της κινητοποίησης
Αυτοδιοίκηση

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Καταγγελίες για υπονόμευση της κινητοποίησης

Την υπονόμευση της κινητοποίησης της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου 2015 για τους “5μηνίτες” καταγγέλλει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καταγγέλλει ορισμένες δυνάμεις όπου με μια σειρά μεθοδεύσεις προσπαθούν να υπονομεύσουν τη σημερινή κινητοποίηση του Συνδικάτου μαζί με τις επιτροπές των 5μήνων για το δικαίωμα στη ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Συγκεκριμένα στη Νέα Ιωνία η πλειοψηφία του Σωματείου δηλώνει ότι η στάση δεν αφορά όλο το προσωπικό αλλά μόνο τους εργαζόμενους με ελαστικές μορφές εργασίας. Στην Αγία Βαρβάρα η πλειοψηφία του Σωματείου κατεβάζει τις ανακοινώσεις και δηλώνει ότι δεν πρέπει να απεργήσει κανείς. Παρόμοιες καταγγελίες για κατέβασμα των ανακοινώσεων έχουμε και για το Μαρούσι.

Τους ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ, συνεχίζουν τον βρώμικο πόλεμο, να διασπούν τους εργαζόμενους ανάλογα με τη σχέση εργασίας. Σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι είναι επιτατική ανάγκη να δώσουμε ενιαία τη μάχη για το δικαίωμα στη ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Καλούμε όλους τους συναδέλφους ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας να πάρουν μέρος μαζικά στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 12:00 μέχρι το τέλος ωραρίου που κήρυξε το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής αλλά και στη συγκέντρωση στις 13:00 μπροστά στο υπουργείο Εργασίας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet