ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Συμμετέχουμε όλοι στην απεργία-αποχή από την αξιολόγηση του ΥΠΑΙΘ
alfavita.gr
Σύνδεσμοι-Φορείς

ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Συμμετέχουμε όλοι στην απεργία-αποχή από την αξιολόγηση του ΥΠΑΙΘ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. (ΣΕΠΕ) «Γ. Σεφέρης» χαιρετίζει τους συναδέλφους των δημοτικών και των νηπιαγωγείων της περιοχής ευθύνης του Συλλόγου, που, όπως σημειώνει, «παρά τις δυσμενείς συνθήκες (αναγκαστική αναστολή λειτουργίας των σχολείων λόγω κορωνοϊού, χιονοπτώσεις), ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά και προσέρχονται στα σχολεία τους, υπογράφοντας μαζικά τη δήλωση της ΔΟΕ για απεργία-αποχή από την αξιολόγηση».

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» αναφέρει τα εξής:

Πληροφορούμαστε ότι αυτή τη βδομάδα ορισμένοι διευθυντές, διευθύντριες δημοτικών και προϊστάμενες νηπιαγωγείων, έχουν προγραμματίσει τηλεδιασκέψεις ενημέρωσης με τους συλλόγους διδασκόντων, με θέμα την αξιολόγηση.

Τονίζουμε ότι:

  1. Χωρίς να έχει προηγηθεί η ενημέρωση και η υπογραφή της δήλωσης απεργίας-αποχής της ΔΟΕ από τους συναδέλφους, η οποιαδήποτε πρόσκληση σε συνεδρίαση με θέμα την εφαρμογή της υπουργικής απόφασης που αφορά την αξιολόγηση, με όποιες δικαιολογίες κι αν αυτή παρουσιάζεται, στρέφεται εναντίον των ομόφωνων αποφάσεων του κλάδου.
  2. Οι δ/ντες-ντριες και οι προϊ/νες, ως μέλη του Συλλόγου οι περισσότεροι/ρες, έχουν σημαντικό ρόλο στην εφαρμογή της απόφασης της ΔΟΕ και του Συλλόγου. Καλούμε όσους και όσες έχουν προγραμματίσει τηλεδιασκέψεις με τους συναδέλφους των σχολείων τους να στείλουν στο Δ.Σ. την πρόσκληση και τον σύνδεσμο για να επικοινωνήσουμε με τους συναδέλφους, να απαντήσουμε στις απορίες τους, να ενημερώσουμε την τεράστια σημασία που έχει για τον κλάδο η κάθε υπογραφή για την επιτυχία της απεργίας-αποχής.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet