Στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Τουρκίας ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»
Φωτογραφία: Iha | Reuters
Σύνδεσμοι-Φορείς

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Τουρκίας ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» στέκεται στο πλευρό των κατοίκων της Τουρκίας που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό με εκατοντάδες νεκρούς, εγκλωβισμένους σε κτήρια που κατέρρευσαν.

Ακόμη, καλεί τους συλλόγους διδασκόντων και τους συλλόγους και τις ενώσεις γονέων να οργανώσουν τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την στήριξη των πληγέντων. Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής.

Ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» αναφέρει σχετικά:

«Έχουμε βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις στην χώρα μας και καταλαβαίνουμε την αγωνία των ανθρώπων να βγάλουν από τα συντρίμμια τους συγγενείς τους. Είμαστε συγκλονισμένοι με τις εικόνες που βλέπουμε. Αυτές τις ώρες ασπίδα των λαών που χτυπήθηκαν από τον καταστροφικό σεισμό είναι η αλληλεγγύη και η βοήθεια που πρέπει να εκφραστεί άμεσα από τους εργαζόμενους της χώρα μας».

Τέλος, ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» σημειώνει ότι «στην περιοχή μας η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης σε πρώτη φάση θα γίνει στον χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου το απόγευμα της Πέμπτης από τις 5 μέχρι 9 μ.μ. (κατά τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης του συλλόγου). Τις υπόλοιπες μέρες θα συγκεντρώνεται η βοήθεια στο σωματείο των Συνταξιούχων ΙΚΑ ,που θα είναι ανοιχτά καθημερινά (7 μέρες την εβδομάδα) 10.00-13.00 (ΝΙΣΥΡΟΥ 20, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ). Όσοι δυσκολεύεστε επικοινωνήστε με τα μέλη του Δ.Σ.».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet