Καταδικάζει επίθεση κατά του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης η ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Καταδικάζει επίθεση κατά του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης η ΚΕΔΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος με ψήφισμα που εξέδωσε κατά τη συνεδρίαση του την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, εκφράζει τη συμπαράστασή του στον δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών, το πρωί της Τετάρτης 13 Ιουλίου, κατά την είσοδό του στο δημαρχείο της πόλης.

Στο ψήφισμα επισημαίνεται:

«Σύσσωμη η Τοπική Αυτοδιοίκηση καταδικάζει απερίφραστα τη βίαιη επίθεση κατά του δημάρχου από ομάδα αντιεξουσιαστών που είχε εισβάλει στο δημαρχείο διαμαρτυρόμενη για την επένδυση στο Ελληνικό.

»Δηλώνουμε ότι οι αιρετοί Α΄ βαθμού ούτε εκφοβίζονται ούτε εκβιάζονται.

»Τέτοιου είδους πρακτικές, όχι μόνο δεν μας πτοούν, αλλά αντιθέτως μας δυναμώνουν. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ενωμένη σαν μία γροθιά αντιστέκεται με σθένος απέναντι σε όλους εκείνους που επιχειρούν με τη βία να επιβάλλουν τις θέσεις τους. Η απάντησή μας απέναντι στον παραλογισμό και την τυφλή βία είναι η ενότητα και η ομοψυχία.

»Καλούμε, τόσο τη δικαιοσύνη, όσο και την πολιτεία, να λάβουν όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα που δεν θα επιτρέψουν στο μέλλον να επαναληφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet