Σε σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δήμου Διονύσου ο ΣΠΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Σε σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δήμου Διονύσου ο ΣΠΑΠ

Στη σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Διονύσου για την προετοιμασία της χειμερινής περιόδου, συμμετείχε ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του  Πεντελικού (ΣΠΑΠ), διά του προέδρου του και γενικού γραμματέα του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσση Σιώμου.

Ειδικότερα στη συνεδρίαση εξετάσθηκαν τα θέματα σχεδιασμού αντιμετώπισης πλημμυρών, χιονοπτώσεων, καθώς και τα μέτρα πρόληψης και ετοιμότητας που έχει λάβει ο Δήμος. Παράλληλα, καταγράφηκαν τα μέσα που διατίθενται προς ενίσχυση του έργου των δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των άλλων φορέων της Πολιτικής Προστασίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης, ο αντιδήμαρχος Διονύσου και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Θανάσης Κρητικός, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου Παναγιώτης Τσούκας, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής Τάσος Γιώτης, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, της Αστυνομίας, του Στρατού Ξηράς, των εθελοντικών ομάδων του Δήμου Διονύσου.

Μετά τη συνεδρίαση ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Η συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων και ο συντονισμός της λειτουργίας τους στον τομέα ευθύνης τους στοχεύει πρώτιστα στην πρόληψη και στη συνέχεια στην αντιμετώπιση ενδεχόμενων δύσκολων καταστάσεων από τα καιρικά φαινόμενα του φθινοπώρου και του χειμώνα. Ο ΣΠΑΠ βρίσκεται και θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των Δήμων – μελών του στη συνεχή προσπάθεια που όλοι μαζί κάνουμε για τον συντονισμό και τον έλεγχο της προετοιμασίας για την αντιμετώπιση δυσάρεστων φαινομένων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet