Σε σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Π.Ε. Ανατ. Αττικής ο ΣΠΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Σε σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Π.Ε. Ανατ. Αττικής ο ΣΠΑΠ

Στη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής (ΣΟΠΠ) για την προετοιμασία της χειμερινής περιόδου, συμμετείχαν εθελοντές και στελέχη του Συνδέσμου για την Προστασία και την Ανάπλαση του  Πεντελικού (ΣΠΑΠ).

Στη συνεδρίαση, η οποία διεξήχθη υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, συμμετείχαν αιρετοί της Περιφέρειας και των Δήμων της Ανατολικής Αττικής, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, της Αστυνομίας, του Στρατού και του Λιμενικού, στελέχη του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας (ΟΑΣΠ), καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας και των Δήμων.

Από πλευράς Δήμων – μελών του ΣΠΑΠ ήταν παρόντες ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και μέλος της Ε.Ε. του ΣΠΑΠ Παναγιώτης Λάμπρου και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ, Αντώνης Παλπατζής. Συμμετείχαν, επίσης, μέλη και εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων της Ανατολικής Αττικής.

Στη σύσκεψη έγινε απολογισμός της καλοκαιρινής περιόδου που πέρασε και εξετάσθηκαν οι δράσεις προετοιμασίας για την πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από πλημμυρικά φαινόμενα, χιονοπτώσεις και παγετό, καθώς και τις δράσεις προετοιμασίας για την πρόληψη και αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet