Παρουσίαση του 1ου Πιλοτικού Προγράμματος Πολιτιστικών Διαδημοτικών Δρωμένων
Αυτοδιοίκηση

Παρουσίαση του 1ου Πιλοτικού Προγράμματος Πολιτιστικών Διαδημοτικών Δρωμένων

Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του 1ου Πιλοτικού Προγράμματος Πολιτιστικών Διαδημοτικών Δρωμένων παναττικής εμβέλειας θα πραγματοποιήσουν ο πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ, δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης και η εντεταλμένη σύμβουλος στον Τομέα Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016, στις 10:00 π.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9).

Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου του 1ου Πιλοτικού Προγράμματος Πολιτιστικών Διαδημοτικών Δρωμένων παναττικής εμβέλειας

Το 1ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Διαδημοτικών Πολιτιστικών Δρώμενων παναττικής εμβέλειας, υλοποιείται από τον Τομέα Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και αποτελεί, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, δείγμα της γόνιμης συνεργασίας του Τομέα Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ με Δήμους της Αττικής, θέτοντας τις βάσεις για περαιτέρω ανάδειξη της πολιτιστικής ύλης και των δομών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όλη τη χώρα.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2016, θα παρουσιαστούν τέσσερα θεματικά φεστιβάλ:

  • Χορωδίας
  • Κλασικής & Μοντέρνας Μουσικής
  • Θεάτρου
  • Παραδοσιακών Χορών.

Παράλληλα, θα διεξαχθούν ανεξάρτητες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, όπως φιλανθρωπική διαδημοτική συναυλία, θεατρική παράσταση και βραδιά κινηματογραφικής μουσικής.

Οι εκδηλώσεις του 1ου πιλοτικού προγράμματος θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι, στο αμφιθέατρο ΟΤΕ Academy και σε άλλους χώρους.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet