Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη: «Ενωμένοι θα δουλέψουμε για τον δήμο μας!»
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη: «Ενωμένοι θα δουλέψουμε για τον δήμο μας!»

Ο πολιτισμός της καθημερινότητας αποτελεί τον βασικότερο στόχο της υποψήφιας δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης Μαρίνας Σταυράκη-Πατούλη, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Είχα και έχω μια εξαιρετική συνεργασία με τον απερχόμενο δήμαρχο, τον Τάσο τον Μαυρίδη. Επιλέξαμε ως όνομα της παράταξής μας το ΄΄Ενωμένοι΄΄, γιατί πρώτον πρέπει να ενωθούν επιτέλους η Λυκόβρυση και η Πεύκη και δεύτερον διότι θα πρέπει να υπάρξει απαγκίστρωση από κομματικές αγκυλώσεις…! Ενωμένοι, λοιπόν, θα δουλέψουμε για τον δήμο μας, αν επιλέξουν οι συνδημότες μας», τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Σταυράκη-Πατούλη.

Η ίδια πρόσθεσε πως βασική της επιδίωξη είναι η διεκδίκηση πόρων προς όφελος του δήμου και των δημοτών, ενώ προτεραιότητες της θα είναι η βελτίωση της καθαριότητας, του φωτισμού, της ασφάλειας και της προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ.

Αξιοσημείωτη ήταν η παρέμβαση του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Νίκου Μπάμπαλου, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, δήλωσε σίγουρος για την πολύ καλή διαδημοτική συνεργασία, αν αυτή είναι η επιλογή των δημοτών τον προσεχή Οκτώβρη.

«Μας περιμένουν πολλές και ενδιαφέρουσες διαδημοτικές συνεργασίες», δήλωσαν αμφότεροι Νίκος Μπάμπαλος και Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet