Με το Ηράκλειο Πολιτών και τον Γ. Παπαδημητρίου ενώνει τις δυνάμεις του ο Ηλ. Μοσχονάς
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Με το Ηράκλειο Πολιτών και τον Γ. Παπαδημητρίου ενώνει τις δυνάμεις του ο Ηλ. Μοσχονάς

Λίγες μέρες αφότου είχε ανακοινώσει τη… λύση της συνεργασίας του με την παράταξη του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Νίκου Μπάμπαλου, ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Ηλίας Μοσχονάς έκανε το επόμενη βήμα του. Κι αυτό είναι να ενταχθεί στον συνδυασμό του βασικού αντιπάλου του νυν δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης Ηράκλειο Πολιτών Γιώργου Παπαδημητρίου.

Την είδηση μετέδωσε ο ίδιος ο Γ. Παπαδημητρίου με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία κι αναφέρει:

«Ο Ηλίας, πάνω από όλα, είναι για μένα ένας φίλος, που με ξέρει από παιδί. Καλωσορίζω, λοιπόν, τον Αντιδήμαρχο και Δημοτικό Σύμβουλο, Ηλία Μοσχονά, στη μεγάλη ενωτική πολυσυλλεκτική παράταξή μας, το “ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ”. Τον ευχαριστώ που μεγαλώνει την ομάδα μας και δυναμώνει την προσπάθειά μας. Δίνουμε μαζί τον αγώνα για το Ηράκλειο που μας αξίζει».

Όπως δήλωσε στο «Ε» ο υποψήφιος δήμαρχος, η συνεργασία με τον πολύ έμπειρο αυτοδιοικητικό και επί χρόνια αντιδήμαρχο Ηλία Μοσχονά αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον ενωτικό και πολυσελλεκτικό χαρακτήρα της παράταξης Ηράκλειο Πολιτών, αλλά και δίνει σημαντική ώθηση στην προσπάθεια που γίνεται «ο Δήμος να αλλάξει σελίδα».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet