Στον συνδυασμό του Γιώργου Παπαδημητρίου Ηράκλειο Μαζί οι Ηλίας Χαλκής και Χριστίνα Ψαράκη
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Στον συνδυασμό του Γιώργου Παπαδημητρίου Ηράκλειο Μαζί οι Ηλίας Χαλκής και Χριστίνα Ψαράκη

Στον συνδυασμό του Γιώργου Παπαδημητρίου Ηράκλειο Μαζί οι Ηλίας Χαλκής και Χριστίνα Ψαράκη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Γ. Παπαδημητριου: Η συμπόρευση του Ηλία Χαλκή, στην μεγάλη κι ενωτική προσπάθεια που κάνουμε για να έχουμε το Ηράκλειο που μας αξίζει, μας γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και δύναμη.Οι γνώσεις και η εμπειρία, που έχει αποκτήσει στη δημόσια διοίκηση, είναι πολύτιμες για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ρεαλιστικού προγράμματος, που θα αλλάξει την πόλη και την ζωή μας σ αυτήν, προς το καλύτερο.Τον ευχαριστώ που δεν στάθηκε σε διαχωριστικές γραμμές και σε κομματικές ταμπέλες και που μαζί συμφωνήσαμε ότι όλα αυτά τα προσπερνά η αγάπη για τον δήμο μας και η επιθυμία μας να προσφέρουμε στους Ηρακλειώτες.

Ηλίας Χαλκής: «Ενωμένοι ενώνουμε περισσότερους». Αυτό είναι το μήνυμα – κάλεσμα του Γιώργου Παπαδημητρίου κι αποφάσισα να συστρατευτώ μαζί του γιατί είμαι ένας από τους πολλούς που πιστεύουν βαθιά ότι «Μπορούμε καλύτερα- Αξίζουμε περισσότερα». Εκτιμώ πολύ το ανοιχτό και ειλικρινές κάλεσμά του και χαίρομαι που δίπλα μου βλέπω συμπολίτες μου από όλους τους δημοκρατικούς πολιτικούς χώρους. Είμαι βέβαιος ότι η μετριοπάθειά του, η γνώση που έχει για το δήμο, η αγάπη του για τους Ηρακλειώτες, η όρεξη και η δύναμη που του δίνουν τα 40 του χρόνια συνιστούν μια εξαιρετική βάση για να ξαναχτίσουμε με καλύτερα υλικά αυτά που πρέπει να αλλάξουν. Τον ευχαριστώ που έχω την δυνατότητα να είμαι από την αρχή της προσπάθειας και να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου οι πολλοί να γίνουν ακόμα περισσότεροι και όλοι μαζί να κάνουμε το Ηράκλειο καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας.

Γ. Παπαδημητρίου: Χριστίνα καλώς ήλθες! Σε ευχαριστούμε που συμπορεύεσαι σε μια ενωτική δημοτική πρωτοβουλία Ηρακλειωτών για την Πόλη που ζούμε και αγαπάμε!!

Χριστίνα Ψαράκη: Αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Παπαδημητρίου, έχοντας αρνηθεί αντίστοιχες στο παρελθόν, γιατί πιστεύω πραγματικά ότι ο χώρος του Αθλητισμού και ειδικά της Γυμναστικής με τον οποίο ασχολούμαι είκοσι πέντε χρόνια μου δίνει την δυνατότητα της προσφοράς. Ελπίζω, εάν εκλεγώ, να βοηθήσω πραγματικά, ιδιαίτερα τους νέους, στην αποδοχή του Αθλητισμού ως μέσου που προάγει την σωματική υγεία και την ψυχική καλλιέργεια και ισορροπία.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet