Υποψήφια στο πλευρό της Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη η Δέσποινα Λερούνη στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Υποψήφια στο πλευρό της Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη η Δέσποινα Λερούνη στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσεται η Δέσποινα Λερούνη, φοιτήτρια του Τμήματος Επιστημών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με αφορμή τη συστράτευση της Δέσποινας Λερούνη, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχομαι στους “Ενωμένους” τη Μαρία Λερούνη, μαθήτριά μου στο Λύκειο Λυκόβρυσης και πλέον μια νεαρή γυναίκα με δύναμη ψυχής και θέληση να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Από τα μαθητικά της χρόνια, όταν μαζί δίναμε τον αγώνα μας κόντρα σε επιθέσεις εκφοβισμού, η Μαρία έδειχνε έτοιμη να μην αφήσει καμιά σκιά να σταθεί εμπόδιο στο να κυνηγήσει τους στόχους της. Σήμερα, μαζί θα διεκδικήσουμε τη Δημοτική Αρχή και θα εργαστούμε για το κοινό όραμά μας για έναν Δήμο αλληλέγγυο, κοντά σε κάθε πολίτη που χρειάζεται φροντίδα, ενθάρρυνση και υποστήριξη για να είναι δημιουργικός και να ζει με αξιοπρέπεια».

Η Μαρία Λερούνη, δήλωσε: «Στηρίζω την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη, καθώς από τα χρόνια που ήμουν μαθήτριά της γνωρίζω ότι είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες και γνήσιο ενδιαφέρον για τα παιδιά, τη νέα γενιά, για τους ανθρώπους που χρειάζονται ειδική μέριμνα και υποστήριξη. Πιστεύω ότι έχει τη βούληση και τις ικανότητες να πάει τον Δήμο μας μπροστά. Είμαι αποφασισμένη να συμβάλλω με τις δυνάμεις και τα εφόδιά μου στην προσπάθεια για έναν Δήμο ανθρώπινο, κοντά στους νέους και στους ανθρώπους που χρειάζονται ειδική μέριμνα και στήριξη».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet