Α.Σ. Ολυμπιάδα Αγ. Παρασκευής: Κρεμάει τα παπούτσια του ο αρχηγός Θωμάς Πάνου
Αθλητισμός

Α.Σ. Ολυμπιάδα Αγ. Παρασκευής: Κρεμάει τα παπούτσια του ο αρχηγός Θωμάς Πάνου

O εμβληματικός αρχηγός, η σημαία του Α.Σ. Ολυμπιάδα Αγ. Παρασκευής Θωμάς Πάνου με μία λιτή ανακοίνωση δήλωσε ότι αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και σταματάει την τεράστια καριέρα του στη σάλα, κατακτώντας στα 39 του χρόνια δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδος.

Ο Α.Σ. Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής τονίζει ότι ο αθλητής που υπηρέτησε πάνω από 23 χρόνια το άθλημα και για δύο δεκαετίες τον σύλλογο, βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας αποτέλεσε το κόσμημα του Futsal και είναι η ζωντανή ιστορία της Ολυμπιάδας. «Δίδαξε σεβασμό, αξιοπρέπεια και ήθος», αναφέρει ο σύλλογος.

Τέλος, ο σύλλογος σημειώνει: «Θωμά Πάνου είσαι ανεκτίμητη αξία. Το Δ.Σ. του συλλόγου σε ευχαριστεί για όλα όσα έχεις προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας, για όλες τις διακρίσεις που πετύχαμε μαζί. Ατομικές και συλλογικές, πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος καταφέραμε και με την συμβολή σου να είμαστε μια από τίς κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Το Δ.Σ του συλλόγου σε εκδήλωση που θα διοργανώσει θα τιμήσει τον αρχηγό της όπως του αξίζει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet