ΓΣΑΠ: Συνέχισαν τις νίκες οι γυναίκες
Αθλητισμός

ΓΣΑΠ: Συνέχισαν τις νίκες οι γυναίκες

Η ομάδα των γυναικών του ΓΣΑΠ συνέχισε το σερί των νικών της μέσα στον Ωρωπό, επικρατώντας με άνεση επί της τοπικής ομάδας, η οποία προέβαλε αντίσταση μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, προηγούμενη μάλιστα στα πρώτα 3 λεπτά με 7-0! Στη συνέχεια αποκαταστάθηκε  … τάξη με την ομάδα του ΓΣΑΠ να επιβάλλει το παιχνίδι της μέχρι το τέλος. Σημαντικό στοιχείο, για άλλη μια φορά, η ουσιαστική συμμετοχή στο σκορ και στην άμυνα των νέων αθλητριών Παπαντώνη, Γκάνια, Οικονομοπούλου και της κορασίδας Ε. Κούκη.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του ΓΣΑΠ υποσκέλισε την Πεύκη και βρέθηκε στην πέμπτη θέση μαζί με τον Αμύντα (που νίκησε τον Ζωγράφου), διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες της για είσοδο στο final four, υπό την προϋπόθεση πάντα ότι στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές θα επιτύχει μόνο νίκες!

Ωστόσο, από σήμερα ξεχνάμε το πρωτάθλημα και το μυαλό μας είναι “καρφωμένο” στην Κυριακή 2 Μαρτίου, όπου στο γήπεδο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα η ομάδα θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς από τον Άρη Πετρούπολης, το Κύπελλο της ΕΣΚΑ Γυναικών!

ΓΣΑΠ (Προπονητής Π. Αναγνωστόπουλος, Βοηθός Γ. Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 8, Γκάνια 4, Χαρίτου 3(1), Τσιαδή 9(1), Κούκη, Τσιαμπαλή, Παπαντώνη 2, Μαστρογιαννίδου 16, Παστρωμά 6, Γιουκάκη 8, Οικονομοπούλου, Λωσταράκου.

Γ.Σ. ΩΡΩΠΟΣ (Προπονητής Φέκα, Βοηθός Οικονομίδης): Λουμπόνια, Μαμασούκα, Παπαδοπούλου, Κανατσέλου, Γκέκα 2, Κομνηνού 7, Τραυλού 6, Κονταλή 2, Κυριακού 7, Λουκοπούλου 4, Αγγελή, Φέκα 8.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet