ΓΣΑΠ: Συνεχίζει με Αναγνωστόπουλο – Στρατάκο και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του
Αθλητισμός

ΓΣΑΠ: Συνεχίζει με Αναγνωστόπουλο – Στρατάκο και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) συνεχίζει τη συνεργασία του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ομάδας γυναικών Πέτρο Αναγνωστόπουλο και τον συνεργάτη του Γιάννη Στρατάκο.

Η συνεργασία του Διοικητικού Συλλόγου του ΓΣΑΠ με το επιτυχημένο προπονητικό δίδυμο ήταν, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος Γιώργος Καράμπελας και ο γραμματέας Σταύρος Σταύρου«άψογη την περίοδο που πέρασε και πιστεύουμε ότι θα είναι εξίσου άψογη και τη νέα περίοδο, όπου η ομάδα θα δοκιμαστεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία».

Παράλληλα, νέα εποχή αρχίζει για τις υποδομές του ΓΣΑΠ. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «Η αναμφισβήτητης αξίας προπονήτρια Μάρθα Αργυρίου, με την πολυετή επιτυχημένη πορεία της στο μπάσκετ γυναικών, συμφώνησε να αναλάβει υπό την καθοδήγησή της όλες τις υποδομές του Συλλόγου ήτοι, τις ακαδημίες, τα μίνι, τις παγκορασίδες, τις κορασίδες και τις νεάνιδες, με βασικούς στόχους την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών του Συλλόγου προς όλες τις αθλήτριες των υποδομών, την επικέντρωση στην ανάπτυξη της ατομικής τεχνικής κάθε μίας, την ανάδειξη του ταλέντου όλων των αθλητριών μας, την απόκτηση ενιαίας αγωνιστικής φιλοσοφίας και την εξασφάλιση της ομαλής εξέλιξης του έμψυχου δυναμικού μας, μέχρι και την ένταξή του στην ομάδα γυναικών».

Η διοίκηση του ΓΣΑΠ, σε συνεργασία με την κ. Αργυρίου, η οποία ήδη ξεκίνησε τις επαφές της με το υπάρχον προπονητικό δυναμικό των υποδομών, το αμέσως προσεχές διάστημα θα προχωρήσει στην αναδιάρθρωση όλων των τμημάτων για την επίτευξη των τεθέντων στόχων.

Η διοίκηση του Συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στους προπονητές Πέτρο Αναγνωστόπουλο και Γιάννη Στρατάκο και στην προπονήτρια Μάρθα Αργυρίου στο έργο τους.

Παράλληλα, ζητεί από όλους τους γονείς και όλες τις αθλήτριες, μικρές ή μεγάλες, να υποστηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια του ΓΣΑΠ για την αναβάθμιση των υποδομών του, γιατί, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «αυτή η υπόθεση αποτελεί πάγιο και αταλάντευτο στόχο του Συλλόγου».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet