Νίκες για νεάνιδες και κορασίδες του ΓΣΑΠ – Δεν τα κατάφεραν τα μίνι
Αθλητισμός

Νίκες για νεάνιδες και κορασίδες του ΓΣΑΠ – Δεν τα κατάφεραν τα μίνι

Νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σημείωσαν οι νεάνιδες και οι κορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ). Οι παγκορασίδες είχαν ρεπό και τα μίνι του Συλλόγου ηττήθηκαν από τον Αετό Πικερμίου, στο πλαίσιο του Τουρνουά Μίνι.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Νεάνιδες: ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Β – ΓΣΑΠ: 27-47

Δεκάλεπτα: 4-11, 10-13, 4-11, 9-12

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τις νεάνιδες του ΓΣΑΠ, που έκλεισαν τον πρώτο γύρο με 5 στα 5. Η αγωνιστική «απραξία», λόγω ρεπό που είχε η ομάδα, φάνηκε λίγο στο παιχνίδι, αλλά τα κορίτσια διατήρησαν σε όλη τη διάρκεια μια διαφορά ασφαλείας που έφερε στο τέλος το ροζ φύλλο. Επόμενη αγωνιστική  και αρχή του β΄ γύρου τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου με τον Άγιο Νικόλαο Παλλήνης (21:45, κλειστό Αγίου Νικολάου Παλλήνης).

ΓΣΑΠ (Χατήρας):  Λούκα 2,  Χατήρα 9 , Κυρκοπούλου 2, Αρβανίτη 9,  Χατζηγεωργίου 5, Φλαμπούρη, Χριστοπούλου 4,  Κακοσούρη 14, Σάμιτα 2.

Κορασίδες: ΖΑΟΝ – ΓΣΑΠ: 41-73

Δεκάλεπτα: 09-23, 11-15, 05-21, 16-14

Πολύ όμορφο αγώνα έδωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου 2019 από τις κορασίδες του ΓΣΑΠ. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής από την αρχή πήρε τα ηνία του αγώνα και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό της, με χαρακτηριστικό την ιδιαίτερα παραγωγική επίθεσή της. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στις 18:00 εντός έδρας με αντίπαλο τους Αχαρνής ΛΦΜ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Γεραντώνη, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου, Στρατηγού, Κακοσούρη, Τριανταφύλλη, Μήτση.

Παγκορασίδες

Η ομάδα των παγκορασίδων του ΓΣΑΠ είχε ρεπό λόγω αποχώρησης του Γ.Σ. Περιστερίου.

Τουρνουά Μίνι

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΣΚΑ οι αγώνες του Τουρνουά των Μίνι «έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα, διεξάγονται για την χαρά της συμμετοχής των μικρών αθλητριών, ώστε τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι να έρθουν περισσότερο σε επαφή με το άθλημα. Λόγω του αναπτυξιακού χαρακτήρα του τουρνουά δεν θα υπάρχει επίσημη βαθμολογία».

ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ Α.Ο. ΑΕΤΟΣ – ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 33-39

Οκτάλεπτα: 1-11, 15-6, 8-4, 4-8, 5-10

Στο τρίτο παιχνίδι του τουρνουά, τα μίνι του ΓΣΑΠ ξεκίνησαν το πρώτο οκτάλεπτο συγκεντρωμένα και δυναμικά. Στα επόμενα δύο οκτάλεπτα ο Αετός «άνοιξε διάπλατα τα φτερά του» και σε συνδυασμό με τα λάθη του ΓΣΑΠ κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με αποτέλεσμα να «ταρακουνηθεί» για τα καλά η ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Στα τελευταία δύο οκτάλεπτα τα κορίτσια του ΓΣΑΠ εφάρμοσαν τις οδηγίες της coach, οργανώθηκαν λίγο περισσότερο και κατάφεραν να φύγουν με το ροζ φύλλο του αγώνα. Το επόμενο παιχνίδι είναι στις 24 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14:00 στην έδρα του ΓΣΑΠ με τον Α.Ο. Κρόνο Γέρακα.

ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Σινάνογλου Κ., Παγίδα Α., ΚεϊσΌγλου Μ., Σινάνογλου Α., Δερμιτζάκη Μ., Μηλιώνη Ε., Οικονομάκου Ι., Λιοντάκη Ι., Γουρδουπάρη Ν., Τσαλούρη Κ., Οικονόμου Κ., Σταυρακάκη Χ., Αθανασοπούλου Φ., Κεχρή Δ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet