Παραμένουν πρώτες οι γυναίκες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Παραμένουν πρώτες οι γυναίκες του ΓΣΑΠ

Εύκολο και ευχάριστο ήταν, στο Κοντόπευκο, το βράδυ της Δευτέρας 9 Μαρτίου για την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ), έναντι της ΑΕΝ Κηφισιάς. Ο αγώνας ήταν «μονόδρομος» με τις γυναίκες της Αγίας Παρασκευής να είναι συνεχώς μπροστά στο σκορ, το οποίο διευρυνόταν συνεχώς. Το ματς έληξε με σκορ ΓΣΑΠ – ΑΕΝΚ 59-42.

Όμως το ίδιο βράδυ το Περιστέρι είχε την τιμητική του. Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Γ.Σ. νίκησαν την Πεύκη και τον Ζωγράφου αντίστοιχα, ενώ ο Αμύντας νίκησε στην παράταση τον Προμηθέα. Έτσι η ομάδα του ΓΣΑΠ παραμένει πρώτη, με τον ισόβαθμο Αμύντα δεύτερο, την Πεύκη Τρίτη και τρεις ομάδες Ζωγράφου, Προμηθέας και ΑΕΚ Περιστερίου ισόβαθμες στην 4η θέση(!).

Την επόμενη Δευτέρα 16 Μαρτίου οι γυναίκες του ΓΣΑΠ παίζουν εκτός έδρας στη Ν. Ερυθραία με τις Αμαζόνες, ενώ την ίδια στιγμή αναμετρώνται η Πεύκη με τον Αμύντα. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΓΣΑΠ, «η ΑΕΚ Περιστερίου λογικά θα κάνει τρεις νίκες στα επόμενα τρία παιχνίδια και αναμένεται να “πιάσει” τους 37 βαθμούς. Θα είναι αρκετοί για να εκτοπίσει Ζωγράφου ή Προμηθέα από την τετράδα; Θα δούμε».

Δεκάλεπτα: 18-11, 15-10, 13-11, 13-10

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 8, Γκάνια, Χαρίτου 11(3), Τσιαδή 8, Κούκη, Βελούδου 2, Λωσταράκου, Μαστρογια;ννίδου 19, Πεσκατζίου, Γιουκάκη 3(1), Λαψάνα, Μερισιώτη 8.

ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Κατρά): Βουλκίδη 4, Λάζου, Μολφέτα 4, Γαργαρέτα, Γάλλου, Γκρίτζαλη 13 (1), Μίχου 5, Χαλικιά 13, Πολίτη, Καζαντζιόγλου 3(1), Γαβριήλ, Σεμένογλου.

Στις αναμετρήσεις των υπολοίπων ομάδων του ΓΣΑΠ τώρα:

Παιχνίδι χωρίς πάθος ήταν αυτό των νεανίδων του ΓΣΑΠ με την ΚΑΟ Μελισσίων στην αρχή στο πρώτο και στο τέλος στο δ΄ δεκάλεπτο. Το γεγονός ότι στο β΄ και γ΄ δεκάλεπτο το επιμέρους σκορ ήταν υπέρ της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, δείχνει ότι αν τα κορίτσια έκαναν λιγότερα λάθη και λιγότερες άστοχες βολές θα μπορούσαν ίσως να νικήσουμε. Η αντίπαλη ομάδα είχε το προβάδισμα στο σκορ σε όλον τον αγώνα, με τη διαφορά να αυξομειώνεται ανάλογα με την ένταση της προσπάθειας των κοριτσιών της Αγίας Παρασκευής και τον βαθμό συγκέντρωσής τους στο παιχνίδι. Αποτέλεσμα ήταν το τελικό σκορ να διαμορφωθεί σε ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΓΣΑΠ 50-42.

Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για τις νεάνιδες είναι την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό.

Δεκάλεπτα: 15-06, 14-15, 13-16, 8-5

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Κουκής): Σεββά, Σκεμπετζή, Δούρου 23(2), Αλεξανδρή, Βαγδατλή 4, Αστέρου 7, Ντακώστα 4, Μαργαρή, Κάβουρα 3, Γεωργίου, Ξουρίδα 9.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Λαψάνα 6, Λούκα 2, Κανιαδάκη, Τραυλού 2, Κουσίνα,  Σιγιώργη 16, Σταθέλου, Ασημακοπούλου 6, Κούκη 4, Καράμπελα 5, Μπολτσή 1.

Κορασίδες Κρόνος Γέρακα - ΓΣΑΠ 52-22Τέλος στο όνειρο της παραμονής για τις κορασίδες του ΓΣΑΠ, μετά την ήττα της τελευταίας αγωνιστικής από τον Γέρακα με σκορ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΓΣΑΠ 52-22. Μετά το καλό ξεκίνημα της πρώτης περιόδου για την ομάδα του ΓΣΑΠ, ήρθε η πλήρης αδυναμία στο σκοράρισμα, γεγονός που γέμισε με άγχος τις αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν να ανακάμψουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΓΣΑΠ «Αφήνουμε λοιπόν την κατηγορία με πολύ καλές εντυπώσεις για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα μας όλη τη σεζόν και ρεκόρ 9 νίκες και 13 ήττες. Μάλιστα ισοβαθμήσαμε στην 9η θέση με το Γαλάτσι, το οποίο όμως είχε καλύτερη διαφορά στο σκορ στα μεταξύ μας παιχνίδια. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή μας για την προσπάθεια που  κατέβαλαν όλη τη χρονιά όπου παρά τις δυσκολίες (μικρό ρόστερ, τραυματισμοί, ασθένειες) πάλεψαν μέχρι τέλους για την παραμονή!».

Δεκάλεπτα: 12-09, 14-02, 13-07, 13-04

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (Χατζηιωαννίδης, Τσαφάρας): Βλάχου, Βλαχοπούλου, Τσαφάρα, Πέππα, Χειλάκη, Καζδάγλη, Κυριακάκη, Χονδρογιάννη, Μάνδαλου, Γκουτσούλα, Κακουδή, Τσιρογιάννη.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κούκη, Λαχανά.

Με δυναμισμό και πείσμα μπήκαν οι παγκορασίδες του ΓΣΑΠ στον αγώνα με το Κορωπί, από το οποίο έχασαν με σκορ 45-31. Στο πρώτο δεκάλεπτο έφτασαν το σκορ σε 12-8, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι φτάνοντας τελικά στο σκορ 25-20.

Όμως πολλές άστοχες βολές και αρκετά λάθη των κοριτσιών της Αγίας Παρασκευής άφησαν πίσω στο 3ο δεκάλεπτο φτάνοντας στο 36-25. Δυστυχώς η διαφορά ανέβηκε περισσότερο στην τέταρτη περίοδο αφήνοντας πίσω τον ΓΣΑΠ με τελικό σκορ 45-31.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τις παγκορασίδες του ΓΣΑΠ την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015, στις 19:15, στην έδρα του, με το Λαγονήσι.

ΚΟΡΩΠΙ (Παπαμιχάλης): Μπεμπάνα, Κολλιαδήμα, Παπανικολάου, Σκουρλή, Χριστοδούλου, Βιτάκη, Ιάκου, Τσιπλάκη, Γκίκα, Θεοχάρη, Βλαχάκη, Κούτσι.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Ανδρικοπούλου, Βασιλείου, Πλώτα, Αναγνώστου, Σφήκα, Χονδροπούλου, Καρτάκη, Μπουρδάρα, Ξηραδάκη , Κακοσούρη, Τσιτρά, Κυρκοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet