Πρόσληψη τεσσάρων καθηγητών Φυσικής Αγωγής από τον ΠΑΟΔΑΠ
Αθλητισμός

Πρόσληψη τεσσάρων καθηγητών Φυσικής Αγωγής από τον ΠΑΟΔΑΠ

Την πρόσληψη τεσσάρων καθηγητών Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) με ωριαία αποζημίωση (ωρομίσθιο) ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ).

Οι προσλήψεις αφορούν στις ακόλουθες ειδικότητες:

  • Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στον Μαζικό Λαϊκό Αθλητισμό ή στην Ευρωστία και Υγεία ή στις Αθλητικές Δραστηριότητες Κλειστού Χώρου: 2 καθηγητές
  • Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση Μαζικό Λαϊκό Αθλητισμό ή στην Ευρωστία και Υγεία ή στις Αθλητικές Δραστηριότητες Κλειστού Χώρου και εμπειρία στην Προσχολική Αγωγή: 1 καθηγητής
  • Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην Ειδική Φυσική Αγωγή ή στην Προσαρμοσμένη Φυσική/Κινητική Αγωγή ή στην Άσκηση σε ειδικούς πληθυσμούς: 1 καθηγητής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν απλή αίτηση, καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 9:30 έως 14:30, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας του ΠΑΟΔΑΠ στην ακόλουθη διεύθυνση: Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής Ν. Αττικής, Τέρμα Νότου, Τ.Κ. 153 42 Αγία Παρασκευή,  απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπ΄ όψιν κ. Παρασκευόπουλου Παρασκευά (τηλ. επικοινωνίας: 210 6002223).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 έως και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 14:30.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet