Με… καρδιοχτύπια στα ημιτελικά οι Νέοι της Santa
Αθλητισμός

Με… καρδιοχτύπια στα ημιτελικά οι Νέοι της Santa

«Σε ένα παιχνίδι όπου από άποψη αγωνίας και κόσμου, αλλά κατά διαστήματα και ποδοσφαίρου, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από παιχνίδι ανδρικού πρωταθλήματος, η ομάδα Νέων του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής, με προπονητή τον κ. Αντώνη Κομιανό, κατάφερε και νίκησε στα πέναλτι την ομάδα του Τριφυλλιακού, στο δημοτικό γήπεδο Αγ. Παρασκευής, με σκορ 8-7, ενώ στην κανονική διάρκεια το παιχνίδι έληξε 1-1».

Με αυτόν τον τρόπο περιγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου η πρόκριση στα ημιτελικά των Νέων της Santa. Όσο για την περιγραφή του αγώνα, ακολουθεί μέσα από την ίδια ιστοσελίδα:

Στ​η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49΄ λεπτό. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, όμως, δεν το έβαλε κάτω και προσπαθούσε να ισοφαρίσει, κάτι που κατάφερε στο 71΄ λεπτό με τον Καλαχάνη, δηλαδή 9 λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού, αφού στους Νέους το κάθε ημίχρονο διαρκεί 40 λεπτά.

Έτσι οδηγηθήκαμε στην διαδικασία τον πέναλτι, όπου εκεί στην κυριολεξία έσπασαν καρδιές και εκτελέστηκαν συνολικά 23 πέναλτι. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχασε τα δύο πρώτα πέναλτι και ενώ όλα έδειχναν ότι χάθηκε η πρόκριση, η ομάδα του Τριφυλλιακού αστόχησε στα δύο τελευταία και η διαδικασία συνεχίστηκε, με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της ομάδας μας, τον Άρη Κιτσέλη, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το τελευταίο πέναλτι για την ομάδα μας και αμέσως μετά έπιασε το τελευταίο για την ομάδα του Τριφυλλιακού.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα νέων προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ (στον όμιλο τον λιγότερο ισχυρών) και επόμενος στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο γήπεδο βρίσκονταν πάνω από 150 άτομα και στο σύνολό τους νεαρής ηλικίας και παιδιά από τις ακαδημίες του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής, οι οποίοι στήριζαν με τις φωνές τους την προσπάθεια της ομάδας Νέων.

Για την Αγία Παρασκευή αγωνίστηκαν: Κιτσέλης, Γεωργίου, Σισμάνογλου, Μπερτζελέτος, Κόλλα, Βογιατζής, Χριστοδουλάκης, Κουκοβίνης, Σώκος Β., Βαλουξής, Θαμπάτ, ενώ ως αλλαγές μπήκαν οι Κεγιαδάκης, Καλαχάνης, Σώκος Γ , Καλός, Κουλάκος, Μίτσιος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet