Θέματα στάθμευσης & πρασίνου συζητήθηκαν μεταξύ Δήμου και Αττικό Μετρό
Ποιότητα Ζωής

Θέματα στάθμευσης & πρασίνου συζητήθηκαν μεταξύ Δήμου και Αττικό Μετρό

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνοντα σύμβουλο της «Αττικό Μετρό» Α.Ε. Χρήστο Τσίτουρα και συμβούλους του είχε τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ελ. Πετσατώδη και την πρόεδρο Συλλόγου Κατοίκων Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων Β. Κουτσογιάννη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα στάθμευσης και έλλειψης πρασίνου γύρω από τους σταθμούς του Μετρό («Νομισματοκοπείο», «οδού Αγίας Παρασκευής», «Χαλάνδρι» και «Δουκίσσης Πλακεντίας»). Ο κ. Τσίτουρας ενημέρωσε για τις περιορισμένες δυνατότητες της εταιρείας σε σχέση με παλαιότερες υποσχέσεις και δεσμεύθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την κατασκευή – ανάπλαση των δύο χώρων υπαίθριας στάθμευσης στους σταθμούς Μετρό «Χαλάνδρι» και «Δουκ. Πλακεντίας» εντός του 2016.

Συμφωνήθηκε, επίσης, η επίσκεψη μηχανικών της εταιρείας και του Δήμου στον σταθμό «Χαλάνδρι», προκειμένου να διαμορφωθεί προσωρινά από τον Δήμο ο χώρος στάθμευσης ώστε να δοθεί σε χρήση σύντομα μέχρι να ξεκινήσουν οι εργασίες της «Αττικό Μετρό» Α.Ε.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet