Μάθετε πώς να χρηματοδοτήσετε την επιχείρησή σας
Επιχειρήσεις – Αγορά

Μάθετε πώς να χρηματοδοτήσετε την επιχείρησή σας

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την Απασχόληση Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων προσκαλεί στο Θεματικό Εργαστήριο (workshop), με τίτλο «Ευκαιρίες Χρηματοδότησης και Ανάπτυξης της Επιχείρησής σας» (παρουσίαση των δυνατοτήτων χρηματοδοτικών ενισχύσεων των τοπικών επιχειρήσεων με αξιοποίηση πόρων από το ΕΣΠΑ), την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015, στις 15:00, στο «Κέντρο Γυναίκας», Λ. Μεσογείων 403, στην Αγία Παρασκευή.

Κατά τη διάρκεια του Θεματικού Εργαστηρίου, θα γίνει εκτενής αναφορά στους τρόπους Χρηματοδότησης, Ανάπτυξης και Προώθησης μιας επιχείρησης, έτσι ώστε να επιτευχθεί βιωσιμότητα αυτής. Ενδεικτικά, θα παρουσιαστούν εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης, τρόποι χρηματοδότησης  νέων επιχειρήσεων μέσω Kοινοτικών κονδυλίων, ενέργειες «Marketing και Δημόσιες Σχέσεις», start ups με μικρό ή μηδενικό κόστος, κ.ά.

Το workshop υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης 13 με τίτλο «Συμβουλευτική Επιχειρηματικότητας», της Πράξης «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής και Βριλησσίων».

Η εκδήλωση είναι ανοικτή και δωρεάν για το ευρύ κοινό.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της Αναπτυξιακής Σύμπραξης και για όλα τα ΤΟΠΣΑ Περιφέρειας Αττικής.

Δείτε το πρόγραμμα του θεματικού εργαστηρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet