Αγία Παρασκευή: Έφυγε από τη ζωή η Ανδρομάχη Σιδέρη
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή: Έφυγε από τη ζωή η Ανδρομάχη Σιδέρη

Έφυγε από τη ζωή η Ανδρομάχη Σιδέρη, σύζυγος του πρώην δημάρχου Αγίας Παρασκευής Αντώνη Σιδέρη και μητέρα του πρώην αντιδημάρχου Γιάννη Σιδέρη. Το νέο ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, μέσα από την προσωπική σελίδα του στο FB.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών.

Ο κ. Μυλωνάκης αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε την Ανδρομάχη (Μάχη) Σιδερη, αγαπημένη σύζυγο του πρώην δημάρχου της πόλης μας Αντώνη Σιδέρη και μητέρα του πρώην αντιδημάρχου Ιωάννη Σιδέρη. Μια γυναίκα με ήθος, αφοσιωμένη στην οικογένεια της, που αγάπησε πολυ την Αγία Παρασκευή και τους ανθρώπους της.

Η πρωτοβουλία της οικογένειας να υποστηριχθεί, αντί στεφάνων, η κοινωνικη υπηρεσία του Δήμου μας, μας γεμίζει συγκίνηση, ως άλλη μια έμπρακτη απόδειξη της διαχρονικής της, αλληλέγγυας προσφοράς στους πολίτες και την πόλη της Αγίας Παρασκευής.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19/8 στις 12:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet