Αλ. Μουστόγιαννης: Αντί να βρίζει, ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής να δεχθεί την πρόταση για τον Συμπαραστάτη Δημότη και Επιχείρησης
Κοινωνία

Αλ. Μουστόγιαννης: Αντί να βρίζει, ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής να δεχθεί την πρόταση για τον Συμπαραστάτη Δημότη και Επιχείρησης

Στην επίθεση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά στους τέσσερις επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Νίκη των Πολιτών, Αλλάζουμε, Νέα Αρχή και Μια Γενιά Μπροστά για την κοινή πρότασή τους για Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης απαντά ο επικεφαλής της τελευταίας παράταξης, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Μουστόγιαννης αναφέρει:

«Με μεγάλη μας έκπληξη παρατηρήσαμε την υβριστική δήλωση εναντίον τεσσάρων επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης και αυτό λόγω της κοινής μας πρότασης για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση ότι ο κ. Ζορμπάς, ενώ κρατούσε “ορφανή” τη συγκεκριμένη θέση και οι επικεφαλής των παρατάξεων προτείναμε ένα πρόσωπο το οποίο κατά την άποψη μας πληροί όλα τα προαπαιτούμενα, αυτός προτιμά τις ύβρεις,τη σύγκρουση, καθώς του αρέσει συνεχώς να δημιουργεί θέματα τα οποία θα οδηγήσουν σε αστάθεια και κόντρες.

Τον καλώ να κάνει αποδεκτή την πρότασή μας ώστε η πόλη να αποκτήσει Συμπαραστάτη του Δημότη, ο οποίος θα βοηθήσει στη λειτουργία και τα προβλήματα των δημοτών και των επιχειρήσεων. Ας είναι η αρχή του τέλος της εμμονικής συμπεριφοράς του που δεν σταματά να απαξιώνει πρόσωπα και παρατάξεις».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet