Ανοιχτή συνέλευση του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού για το Β5
Κοινωνία

Ανοιχτή συνέλευση του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού για το Β5

Ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού Αγίας Παρασκευής προσκαλεί τους πολίτες σε ανοιχτή συνέλευση – συζήτηση για την κατάργηση της λεωφορειακής γραμμής Β5 από τον ιστό της πόλης, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, στις 11 το πρωί, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής.

Ακολουθεί η πρόσκληση που απευθύνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προς τους πολίτες:

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 11.00 το πρωί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, Μπουμπουλινας 4, στον Τσακό στην ανοικτή συνέλευση – συζήτηση με θέμα: Ενημέρωση – συζήτηση για την απόφαση του ΟΑΣΑ να καταργήσει τη γραμμή Β5 μέσα από τον ιστό της πόλης.

Εκφράζοντας την αντίθεσή μας στην απόφαση του ΟΑΣΑ συντονίζουμε τη δράση μας με τους συνδημότες μας στον Τσακό, τους μαζικούς φορείς της πόλης και τις δημοτικές παρατάξεις και ζητάμε:

  • Να μην  εφαρμοστεί η απόφαση αυτή γιατί υποβαθμίζει το αγαθό της μαζικής μεταφοράς με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πρόσθετα προβλήματα στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
  • Να αναβαθμιστεί ο συγκοινωνιακός στόλος που εξυπηρετεί τη γραμμή Β5 με νέα αντιρρυπαντικής  τεχνολογίας και ίδιας χωρητικότητας οχήματα ώστε να παρέχεται σύγχρονη, αξιόπιστη και οικονομικά προσιτή συγκοινωνία για τους κατοίκους μας.
  • Να αναλάβει η δημοτική αρχή της πόλης μας, με κυκλοφοριακές παρεμβάσεις και κατάλληλες σημάνσεις,να εξασφαλίσει την ομαλή διέλευση των οχημάτων διευκολύνοντας το έργο των οδηγών αλλά και τη γρήγορη και αξιόπιστη μετακίνηση των συνδημοτών μας σε ολόκληρο τον ιστό της πόλης, δίχως να χρειάζεται να μετεβιβαστούν για να φθάσουν στο κέντρο της Αθήνας.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                                            Η γεν. γραμματέας 

Bασίλης Σαββίδης                                           Ιωάννα Κουτσουρά

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet