Β. Ζορμπάς: Συγγνώμη για τα λάθη ή τις παραλείψεις που έγιναν στη διαχείριση της κακοκαιρίας
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς: Συγγνώμη για τα λάθη ή τις παραλείψεις που έγιναν στη διαχείριση της κακοκαιρίας

Τον απολογισμό δράσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την κακοκαιρία «Ελπίς» κάνει ο δήμαρχος Β. Ζορμπάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει: «Για τα λάθη ή τις παραλείψεις που έγιναν καθ’ όλη τη διάρκεια διαχείρισης μιας τέτοιας κρίσης ζητώ προσωπικά συγνώμη από τους δημότες οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν».

Ο κ. Ζορμπάς τονίζει ότι θα χρειαστούν πολλές ημέρες για να απομακρυνθούν τα πεσμένα δένδρα, αλλά και αυτά που έχουν υποστεί φθορές και κρέμονται, ενώ σημειώνει πως «η Πολιτική Προστασία δεν μπορεί να λειτουργήσει με δύο μόνο μόνιμους υπαλλήλους. Οφείλει η κυβέρνηση να επιτρέψει στους Δήμους την πρόσληψη μόνιμου εξειδικευμένου προσωπικού στην Πολιτική Προστασία, στην υπηρεσία Πρασίνου και στην καθαριότητα. Δηλαδή οδηγούς, χειριστές μηχανημάτων έργου, δενδροκηπουρούς και εργάτες καθαριότητας και γενικών καθηκόντων».

Επίσης, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει για τα μηχανήματα τα οποία διαθέτει ο Δήμος, καθώς και για τις ενέργειες που έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την κακοκαιρία «Ελπίς».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση του δημάρχου Β. Ζορμπά

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet